Félek a házasságtól! Nem merek férjhez menni! Vagy van olyan pasi, aki nem ilyen? (lent)
Ahogy ránézek anyukámra, kívülről egy szorgos nőt látok, aki egész nap mos, főz, takarít...De miért kell ezért neki hajnalban kelnie? Miért nem alszik nyugodtan 8-ig, és utána is ráérne főzni. Nagyon becsülöm, de én nem akarok az ő sorságra jutni. Miért nem osztja meg a háimunkát apával? Van olyan pasi, akivel ezt meg lehet psztani? Apukámnak letörne a keze, ha hozzányúlna a porszívóhoz, vagy ha véletlenül visszatenné a törölközőt a helyére, miután használja. Ezek olyan nagy kérések?
Másik: Én nagyon szeretnék vásárolgatni, sétálni a városban, nem pedig egész nap otthon takarítani. Persze van igényem, de én a takarítást letudom 1 óra alatt :) És én nem akarok senki cselédje lenni. Manapság ha a férj ezt kérdezi: "leszel a feleségem? "az egyenlő azza h "leszel a rabszolgám?"
Néha félek a gyerekvállástól is. nem akarm, hogy csak én vegyem ki benne a részem. Apukám még véletlenül sem cserélte voln egyszer sem a pelenkát, mert "az a nő dolga". Mi az h a nő dolga? Cska enyém a gyerek? Én is dolgoznék, ahogy ő, így mindent meg kell osztani! Nem értem. Van olyna pasi, akivel lehet értelmesen beszélni és nem gondolja magát okosabbnak és felsőbbrendűnek?
Légyszi' adjatok tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!