Ki mit tenne ebben a helyzetben? Hogyan adjam a párom tudtára a nem tetszésemet? Jár a gyomromban az ideg! Normális hogy egy családos apa egyedül menjen haza?
A sztori annyi hogy a párom elég szegény körülmények közül jött. Nincs a házukban víz,fürdőszoba,wc. Engem ez soha nem érdekelt,mert akkor nem lennék vele már 5éve. Több mint 3éve együtt élünk,300kmre otthonról. Egy megyébe laktunk,de külön városba. Eleinte 2havonta hazajártunk,akkor sokkal jobban álltunk anyagilag,és gyerekünk sem volt. Már akkor állandóan kifogásokkal állt elő hogy én ne menjek náluk. Mást hazudott az anyjának,és mást nekem. Először elmentünk nálunk,onnét ő egyedül haza ment,az egyik haverja jött érte. Otthon azt mondta hogy én nem akarok menni,meg sok a dolgom,nekem meg azt mondta minek megyek úgy sem tudok ott mit csinálni. Meg nem is szeret otthon lenni,és az az igazság hogy akárhányszor beszéltünk telefonon soha nem volt otthon mindég valamelyik haverjánál ült. Nem vagyok rá féltékeny,és nem is voltam csak rohadt rosszul esik,tudom hogy nem csal meg és nem csinál semmit. Nem ez a lényeg hanem az hogy soha nem akarta hogy náluk legyek. Pedig én elfogadtam hogy hol lakik,csak ha én ott lettem volna nem tudott volna az idióta haverjaival szórakozni úgy ahogy ő szeretne.
Most több mint 1év után újra hazamegyünk,sajnos anyagilag nem tudtuk megengedni hamarabb. Van egy 16hónapos kislányunk. Megint előjött hogy ő majd egyedül megy haza,mert én ugyan minek mennék. Meg majd meglátjuk,de ez a meglátjuk azt jelenti hogy ő már eldöntötte. Annyira rosszul esik hogy még gyerek mellett is képes ezt eljátszani! Ha ezt megteszi velem,én otthagyom!
Amúgy értem én a kérdezőt!
Ritkán tudnak anyagi okok miatt anyósékhoz utazni és amikor tudnának,akkor a drága férj egyedül menne szórakozni.
Én sem tiltom senkitől és semmitől a páromat,de ha egyedül menne az anyjáékhoz több napra,akkor zokon venném én is.
Az én anyósomnál sincs fürdőszoba, a WC kint van és mégis jó átjárni hozzá.Nálunk,mert jelenleg apósnál lakunk sincs víz,a WC kinti,de van fürdőnk.Mégis szeretnek hozzánk járni,hisz a vizet hordjuk,szóval a tisztálkodási lehetőség megoldható és rendezett körülmények között élünk.
Szóval szokás kérdése.És ez nem ok.Ha csak a kedves kérdező anyósáék nem a csirkeszarban laknak...
Kedves 84%os. Te még nem tudhatod milyen ez a ha nincs gyereked. Gondolom neked irtóra jólesne ha a párod ott hagy egy kis gyerekkel,ő meg elmegy haverozni. Nagyon remélem hogy te is átéled majd!!!
Majd akkor oszd itt az észt ha te leszel egyedül a gyerekkel,a férjed meg elmegy bulizni. Ha majd a párod mindenféle hazugságot kitalál,hogy ezért meg azért ne menj,és hülyének néz mindenkit.
Normális tiszta házuk van,csak nincs bevezetve a víz,és pottyantós wc van az udvaron.
A párom elképzelése csak hogy tiszta legyen. Hazautazunk nálunk. 10napra mennénk. Pár nap után ő el megy haza,engem és a gyereket nem visz. Otthon marad,majd mielőtt visszautaznánk eljön értünk,és együtt jövünk vonattal.
A gyereket nem látja az anyja,a nagyapja senki. Otthon megint bead egy mesét hogy én nem akartam menni. Mindenki azt hiszi majd hogy én egy szemét kis nőszemély vagyok,mert a gyereket nem vagyok képes elhozni. Én meg nem tudom anyámnak meg senkinek megmagyarázni,miért nem mentem!
Kedves Kérdező! Nem, valóban nem tudhatom. Feltettél egy kérdést egy nyilvános, mindenki számára elérhető oldalra, ahová én leírtam a véleményem, neked meg nem tetszik, hát legyél megsértődve.
Mint írtam, sok kisgyerekes házaspár van a környezetemben, ahol ez NORMÁLIS, senki nincs fennakadva azon, ha vmelyik szülő elmegy a barátaival szórakozni, ezért írtam, amit írtam. Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, akik egy feltett kérdésre elvárják, hogy mindenki bólogasson és kórusban szídja a másikat, akkor nagyon rossz helyen jársz.
Ha lesz férjem és lesz gyerekem, akkor sem fogok sírni, ha pár napra egyedül hagy a gyerekkel, mert nem vagyok teljesen életképtelen... Cserébe majd én is elmegyek kikapcsolódni, amikor meg ő lesz otthon a gyerkőccel. És ettől nem leszek rossz anya.
És bár nincs gyerekem, de van egy 4 éves kisöcsém, alap, hogy a szüleim néha elhúznak kettesben, akkor én EGYEDÜL vigyázok a gyerekre, pedig nem vagyok az ANYJA mégis életben vagyunk mind a ketten... Szóval azért van ám tapasztalatom.
Te miért nem tudod megérteni hogy nem az a bajom hogy ő elmegy a haverjaihoz,hanem az hogy engem és a gyereket nem hajlandó elvinni még egy fél napra sem!!! Az meg milyen dolog hogy hazamegy,de 2perc után a haveroknál köt ki,az anyját meg nagy ívben lecsinálja. Azok az országos nagy cimborák meg messziről tesznek rá,mert az 1év alatt mióta utoljára otthon voltunk,még 1telefont sem engedtek el. Az sem érdekli hogy nem látja majd a családja a kislányt. A nagyapja meg amúgy is beteg. Ki tudja máskor lesz e még alkalom.
Elmennénk vele köszönök a családnak,megnézik a gyereket,és nem hiszik azt hogy én nem vagyok hajlandó odamenni. Vagy dugdosom a gyereket. Reggel mennénk,este jönnénk,ő meg ha akar marad,ennyi! Olyan sokat kérek?! A közös otthonunkból amúgy is eljár,és egy szavam sincs. Járjon,mert dolgozik!
Részemről befejeztem ezt a meddő vitát veled.
Tudom te azt akarod hallani, HOGY SZEGÉNY NŐ. DE SAJNÁLOM, HOGY ILYEN A FÉRJE. MIÉRT NEM VISZI VAJON MAGÁVAL. Meg ilyenek..
De őszintén szólva te egy hárpia vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!