Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit tenne ebben a helyzetbe...

Ki mit tenne ebben a helyzetben? Hogyan adjam a párom tudtára a nem tetszésemet? Jár a gyomromban az ideg! Normális hogy egy családos apa egyedül menjen haza?

Figyelt kérdés

A sztori annyi hogy a párom elég szegény körülmények közül jött. Nincs a házukban víz,fürdőszoba,wc. Engem ez soha nem érdekelt,mert akkor nem lennék vele már 5éve. Több mint 3éve együtt élünk,300kmre otthonról. Egy megyébe laktunk,de külön városba. Eleinte 2havonta hazajártunk,akkor sokkal jobban álltunk anyagilag,és gyerekünk sem volt. Már akkor állandóan kifogásokkal állt elő hogy én ne menjek náluk. Mást hazudott az anyjának,és mást nekem. Először elmentünk nálunk,onnét ő egyedül haza ment,az egyik haverja jött érte. Otthon azt mondta hogy én nem akarok menni,meg sok a dolgom,nekem meg azt mondta minek megyek úgy sem tudok ott mit csinálni. Meg nem is szeret otthon lenni,és az az igazság hogy akárhányszor beszéltünk telefonon soha nem volt otthon mindég valamelyik haverjánál ült. Nem vagyok rá féltékeny,és nem is voltam csak rohadt rosszul esik,tudom hogy nem csal meg és nem csinál semmit. Nem ez a lényeg hanem az hogy soha nem akarta hogy náluk legyek. Pedig én elfogadtam hogy hol lakik,csak ha én ott lettem volna nem tudott volna az idióta haverjaival szórakozni úgy ahogy ő szeretne.

Most több mint 1év után újra hazamegyünk,sajnos anyagilag nem tudtuk megengedni hamarabb. Van egy 16hónapos kislányunk. Megint előjött hogy ő majd egyedül megy haza,mert én ugyan minek mennék. Meg majd meglátjuk,de ez a meglátjuk azt jelenti hogy ő már eldöntötte. Annyira rosszul esik hogy még gyerek mellett is képes ezt eljátszani! Ha ezt megteszi velem,én otthagyom!

2011. júl. 6. 10:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
30%
Ki 35 éves, és nem fiatal? A párod ANYJA?
2011. júl. 6. 11:22
 12/37 A kérdező kommentje:
Igen és tudja hogy mi erről a véleményem,mert nem egyszer beszéltünk róla,de szarik rá!
2011. júl. 6. 11:22
 13/37 A kérdező kommentje:
A párom 35éves
2011. júl. 6. 11:23
 14/37 anonim ***** válasza:
51%
Akkor meg kedvesen, nem hisztizve és b@szogatva, közöld vele, hogy te márpedig elmész, nem fogod zavarni a köreit, de szeretnél menni a picivel. Kész.
2011. júl. 6. 11:25
 15/37 anonim ***** válasza:
24%

11:09-es vagyok, lehet, hogy felétek így mondják, de akkor sem helyes.

Amúgy meg, nincs gyerekem, férjem sincs, de ha lenne, akkor sem tiltanám el a haverjaitól, mert az a TERMÉSZETES, hogy az embernek vannak barátai, akikkel kikapcsolódhat az otthoni GONDOK után. De a Te életed, azt csinálsz amit akarsz, de ha nem bírod a kritikát, ne tegyél itt fel kérdést.

Amúgy meg attól, hogy valaki már 35 éves, legyen begyöpösödött balfék, aki otthon ül a házisárkány feleségével?

2011. júl. 6. 11:26
 16/37 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy egyszerűen csak röstelli a körülményeit, és attól tart, hogy neked zavaró lenne. Én nem hinném, hogy évi 1-2 hazautazás a család nélkül, a gyerekkori cimborákhoz, kimerítené a válóok fogalmát. Te magad írod, hogy nem csinál semmi rosszat, viszont valószínűleg nem akar tőled engedélyt kérni, vagy balhézni, ha a haverjaival el akar menni egy pohár sörre. Ha ilyen volt legénykorában is, és tudomásul vetted, akkor fogadd el ezután is.
2011. júl. 6. 11:30
 17/37 anonim ***** válasza:
22%
Felénk meg a lányokra mondják az hogy csitri. És nem a fiukra.
2011. júl. 6. 11:39
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Abban az egy dologban igazad van, hogy ha kerek-perec eltilt a szüleitől, meg a hazautazástól, akkor ne hazudozzon otthon mindenfélét arról, hogy te miért nem mész soha. Ez tényleg gáz.

Amúgy ha nekem döglesztő hőségben egy nap alatt 600 km-t kéne utaznom egy karonülő kisgyerekkel, úgy, hogy közben lezuhanyozni sincs lehetőségem, inkább attól buknék ki, hogy miért kell mennem.:S

2011. júl. 6. 11:40
 19/37 anonim ***** válasza:
20%
Nem gondoltál arra, hogy egy kicsit menekülne tőled. Lehet hogy szeret meg minden. De egy kicsit pihenésre van szüksége, hogy nehogy agyon verjen. Mert ahogy olvasom az írásaidat, ráfér neki egy kis kikapcsolódás egy ilyen házi sárkány mellet.
2011. júl. 6. 11:44
 20/37 A kérdező kommentje:

Miért nem lehet megérteni,hogy csak mennék és jönnék. Nem akarok napokra ott ragadni! 50kmre lakunk egymástól,és az anyja hogy fogja látni a gyereket? Mert a gyereket sem akarja hogy menjen.

Ha én is ezt csinálnám??? Hazautazunk náluk,én meg másnap elmegyek haza hogy tudjak a haverokkal sörözni. A gyereket nem viszem minek is lássa az anyám meg a nagyapám. Én meg több napig duhajkodom. Ha netán valami baj van vagy beteg a gyerek,majd ott van anyám vagy a testvéreim,mert az én párom 50kmrrel odébb egyedül akar lenni! Hát köszönöm szépen! De bezzeg ha a nő csinálna ilyet akkor ő egy utolsó,rossza anya.

2011. júl. 6. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!