Felvegyem vagy ne a férjem nevét?
Nagyon szeretheti a férjét a ma 10:40-es és a többi, aki azt gondolja, hogy ő maga veszik el attól, hogy felveszi a férje nevét... Szerintem nektem egy német juhászkutya nevét kéne felvenni, mondjuk Lévai-Morzsi Anikó, vagy ilyesmi.
(Lévai Anikó egyébként nem Orbán Viktor felesége?) :)
Szerintem a Gaál Anikó a megfelelő. Olyan unalmas egy életen át viselni ugyanazt a nevet:). Így új vezetékneved lenne.
Miért vesznél el emiatt? Inkább élvezd a "változást", az újat, ezen nem múlhat semmi!!!
"Nagyon szeretheti a férjét a ma 10:40-es és a többi, aki azt gondolja, hogy ő maga veszik el attól, hogy felveszi a férje nevét... Szerintem nektem egy német juhászkutya nevét kéne felvenni, mondjuk Lévai-Morzsi Anikó, vagy ilyesmi. "
Szerintem meg nem te fogod azt megmondani, hogy én mennyire szeretem a férjem vagy sem. Leírtam a SAJÁT véleményem, nem minősítettem vele senkit, te viszont nem is a kérdésre válaszoltál, hanem másokat kezdtél kritizálni. Na, én meg a te férjed nem irigylem, gondolom otthon is az megy, hogy ami neked a véleményed, az szent és sérthetetlen, mindenki más egy sz*r, nemde?
Figyeljétek!!!Most jön az "én meg csak leírtam a te véleményedről a véleményem" vita
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!