Hogy mondhatott ilyet anyám? Igaza lehet?
15 hós a kislányom
sok mindent megéltünk születése óta..
imádom a mindenem borzasztóan szeretem ahogy egy anya..
anyukám megkérdezte hogy : meghalnék érte? mert ha nem, akkor nem szeretem eléggé.
ezen kicsit kiborultam elgondolkoztam ezen..
azon már filóztam ha mennénk a zebrán és elakarna ütni egy kocsi akkor simán arrébb lökném hogy engem üssön el
a májamat a véremet a vesémet MINDENEMET odaadnám érte.
de nem tudom hogy meghalnék e érte.
félek a haláltól..
és ha én meghalok akkor a férjem egyedül marad, babát még szülhetek bár ..Úristen nem is akarok erről beszélni
nagyon megrázott anyám kérdése..
most én rossz vagyok ettől??!!!!
ti elgondolkodtatok már ezen?!
Szerintem is elég "hülye" kérdés... A boldog hétköznapokat elég jól tönkre tudja tenni. Ha nem is bántásnak szánta, akkor is elég morbid.
Nálunk még csak most került szóba a gyerekvállalás, így én érdemben nyilatkozni nem tudok. A párommal nagyon sokat beszélgetünk arról, hogy ha úgy adódna, hogy esetleg döntenie kell a baba és köztem szülés során, akkor ő hogy is döntene, illetve én hogyan döntenék. (Azért jött szóba, mert én rh negatív vagyok, ő pozitív, ami okozhat gondot. Tudom, ez ma már átlagos, többnyire nincs belőle gond, de édesanyám engem is jól megijesztett azzal, hogy elmesélte régen emiatt hány baba-mama páros halt meg, avagy minimum az egyik fél.) Az első ami megfordult a fejemben az nekem is az volt, hogy még lehetne másik babánk is, így "egyértelmű" a döntés, de ettől rögtön valami depresszió szerű hangulat jött rám, hogy úristen hogy mondhatok ilyet?? Hogy fordulhat meg egyáltalán a fejemben ilyen? A kérdésben nem jutunk egyről a kettőre, bár remélem soha nem is kerülünk majd ilyen helyzetbe, de őszintén szólva iszonyatosan örülök, hogy egy ilyen helyzetben nem nekem kellene meghozni a döntést (igen önző vagyok), így bárhogyan is alakulna én örülnék a férjem döntésének, ha a "túloldalról", akkor is! :)
Ezekben a sorokban benne van a válasz
"azon már filóztam ha mennénk a zebrán és elakarna ütni egy kocsi akkor simán arrébb lökném hogy engem üssön el
a májamat a véremet a vesémet MINDENEMET odaadnám érte".
Ha ezeket mind megtennéd érte akkor meg is hallnál érte!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!