Szülők! Mit gondolnátok, ha 18 éves lányotoknak egy 30 éves férfi udvarolgatna? Nem féltenétek a lányotokat, hogy a "fiú", csak le akarja fektetni?
Kedves kérdező!Én úgy gondolom hogy egy 20 egy két éves előbb okoz a lányodnak csalódást mint egy 30 éves!Egyébként tényleg sok ilyen kérdés volt és én úgy gondolom hogy nagyon sokan általánosítanak ezen az oldalon és amúgy is!
Gondolj bele kérdező hogy a legtöbb 30 év környékén járó férfi már kiélte magát és a legtöbb komoly kapcsolatra vágyik!Egy 21-22 éves suhanc elöbb átveri a kicsi lányodat én úgy gondolodm,mert az még nem élte ki magát és az hogy valakit csak meg akar fektetni valakit,az nincs korhoz kötve,az lehet 18 éves vagy 25 vagy 50.Tehát kérdésed teljesen felesleges!
Hát nem tudom... az első hozzászólóval értek egyet.
Amúgy volt egy barátnőm 1 évvel ezelőtt, akit egy 30 körüli faszi megkörnyékezett, teljesen kikelt magából a csaj. A pasi eleinte jól beetette, a csaj másról sem tudott beszélni, csak az ő "tökéletes" pasijáról, majd a csaj otthagyta miatta az egyetemet, aztán rá pár hónappal meg szakítottak. Jól tönkretette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!