Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan zeneszámot keresek, ami...

Olyan zeneszámot keresek, ami egy szerelmi vallomás? Továbbá h szerintetek mit szólna, ha ezzel tudatnám vele az érzéseim?

Figyelt kérdés
a srác, akinek küldeném régi ismerősöm. Az utóbbi időben lettünk egyre jobban. Ő bevallotta h szeret, de aztán egy félreértés miatt sajnos összevesztünk. Úgy érzem h most rajtam a sor h elmondjam, én is szeretem és vele akarok lenni. Mivel ő is egy szám segítségével mondta el h mit érez, én is így szeretném viszonozni. Van ötletetek h melyik szám lehetne ez? akár lehet külföldi is de jobb a magyar
2011. júl. 5. 18:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=wMq2NZNE5qI

Én ennél szebb szerelmes számot még nem hallottam. Igaz, ez inkább a szakításról szól, és inkább fiútól lánynak, de azért lenne jó, mert aról beszél, hogy szeretne egy új esélyt. Ha érdekel a fordítás, írj. :)

Meg lehet próbálni egy egyszerűbb Chris Brown számot is;With you, Crawl, So cold...

2011. júl. 6. 02:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Na? Melyiket választottad?
2011. júl. 8. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!