Gáz-e, ha egy felnőtt férfi egy másik férfit masszíroz?
Figyelt kérdés
Az öcsém mostanában folyton megkér, hogy masszírozzam meg a hátát és a combjait. Én szívesen megteszem neki, de nem gáz-e két felnőtt férfi között?2009. márc. 29. 10:27
1/9 anonim válasza:
Miért lenne az?
Gondolj bele:a férfi sportmasszőrők gyakran egy egész focicsapatot végiggyúrnak...persze a csököttagyú többség nyilván jókat gúnyolódna rajta.:/
2/9 anonim válasza:
...JA!És pláne,hogy testvérek vagytok!
Szerintem úgyszolván természetes is!
3/9 anonim válasza:
Mivel csak masszírozásról van szó, nem probléma. A masszőrök között is sok a férfi. Az viszont elgondolkodtató, hogy ez miért jelent neked problémát.
4/9 anonim válasza:
Testvérek vagytok, miért lenne gáz? Az viszont gáz, hogy te ezen problémázol.
5/9 anonim válasza:
A combjait?...
Hát...ez már határeset is lehet,
de reméljük nem lanygyos, vagy , ha az is akkor nem nő a hőmérséklet...hanem hűl..
6/9 anonim válasza:
Okoz ez valamelyikőtöknek szexuális élvezetet?
7/9 anonim válasza:
Hát a tesód, nem??? Meg különben is, vannak férfi masszőrök, akik nem csak nőket szoktak masszírozni.
8/9 anonim válasza:
Az én gyógymasszőröm férfi. Ebből él. Nekem soha nem jutott eszembe erről, hogy gáz lenne.
9/9 anonim válasza:
Jajj hagyjad már, nem kell ezt túlreagálni, nehogy már a saját tesóját ne masszírozhassa meg az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!