Szerintetek lehet párkapcsolata egy 105 kilós nőnek?
amikor összejöttünk a párommal, olyan 70 kg lehettem, majd szép lassan 100-ra híztam :-/ nem hagyott el, mert már megszeretett. Azóta voltam már 63 kg is, most 69 vagyok a 164 cm-emhez.
Tény, hogy túlsúlyosan nehéz felkelteni a másik nem érdeklődését. Be kell vallanom, nekem sem tetszenek a pufók pasik.
24L
Nekem 5 éve tart a kapcsolatom, 100 kilósan ismert meg, majd lettem 120, aztán újra 100. (most megyek lefele, így alakult az életem orvosilag)
Ő mackós típus, de olyan (átlagos) nőnek bejövő álomférfi is összeakart szedni nemegyszer, hogy a vékony barátnőim hülyének néztek, mert nekem nem jött be. Akkor sajnálták, hogy soványak. :D (persze csak a poén kedvéért mondták)
Attól még, mert nagydarab vagyok, igen, válogatok, mert attól független még ember vagyok és nem akarok olyannal élni, aki rossz érzést kelt bennem, nem szívesen vagyok a társaságában.
Pasiként írom, hogy igen! Nem mindenki szereti a vékony, fotómodell alakú lányokat! Nem mondom, határozottan végigsiklatom rajta a szememet, elég feltűnően, de nem látok benne semmi "fogni valót". A nejem sem volt vékony, mikor elvettem, most sem az, bár én is szerinte egy krumplis zsákra hasonlítok! :o)
Szerintem a szépség és a személyiség a lényeg. Légy elégedett magaddal, áradjon a jókedv belőled, légy közvetlen és meglátod, akad majd valaki, aki szereti az ilyen típusú nőket!
Csak 1 dolgot ne tegyél: NE KESEREGJ!
Lehet, de nem egyszerű.
Kb 70 kg voltam, mikor összejöttem a férjemmel, a házasság alatt felhíztam 110 kg-ra.. Szerencsére még időben észbe kaptam, sosem mondta, de látszott rajta azért, hogy ez már nem az igazi.. Mármint nem vált volna el emiatt, de nem kívánt annyira. Most 85 kg vagyok, és még a fogyókúrám kellős közepén. :)
De ne add fel, viszont próbálj meg fogyni, magad miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!