Szerintetek lehet párkapcsolata egy 105 kilós nőnek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 16:47
21/34 anonim válasza:
Hát nagyon nehezen! Maximum tényleg egy másik 105 kilós férfivel. Amúgy ha lefogyna biztos találna...
Amúgy meg egy betegség sem lehet ok a túlsúlyra. Sokszor még az annyit említett cukorbetegség sem...
22/34 anonim válasza:
Tehát az ilyen és ehhez hasonló kifogások HÜLYESÉGEK :D
Amúgy állandóan zabálok, és még azt mondják vékony vagyok.. :D
23/34 anonim válasza:
Én is 100 kg körül vagyok és megtaláltam életem párját. Sajnos PCO-m van amihez hormon zavar társul, szedek gyógyszert is. Nagyon sokat küzdöttem, hogy fogyjak (többször orvosi felügyelet mellett, személyi edző ..stb),de nem jutottam túl sokra. Most ott tartok, hogy aránylag jól érzem magam a bőrömben, sikerült elfogadni magam és azért próbálok tenni, hogy legalább ennél kövérebb már ne legyek. 23L
24/34 anonim válasza:
és hozzátenném, hogy a párom normál testalkatú sőt inkább izmosnak mondanám. ő egyszerűen nem szereti a vékony lányokat...hitetetlen, de van ilyen is...
25/34 anonim válasza:
154cm es 120kg vagyok.Szelem,hosszam szinte egy.6eve vagyok egyutt a ,nem magyar,ferjemmel.Igaza van az egyik elottem valaszolonak,otthon a felfogas az ilyenfelfogas miatt nem lehet jo partner kapcsolata a kover embereknek.Sajnos otthon a kover emberek sem erzik magukat ertekesnek.
26/34 anonim válasza:
A cukorbetegségtől pont hogy lefogysz :D:D:D
28/34 anonim válasza:
lol cukorbeteg vagyok és az elején 20 kilót lefogytam, tanulj egy kis biológiát
29/34 anonim válasza:
azért sok a kövér cukorbeteg mert a túlsúlyosság egy szövődménye lehet.... és nem attól híznak meg mert cukorbetegek...
30/34 anonim válasza:
Nah nagyokos, ha ilyen okos vagy, akkor tudhatnád, hogy van I. és II.-es típusú. Az I.-nél az ember az elején rengeteget fogy, a II.-es a rossz életmód miatt alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!