Szerintetek lehet párkapcsolata egy 105 kilós nőnek?
Persze, csak egy 110 kilós pasi kell hozzá ...
Egy embert nem a súlya határoz meg. Lehet valaki 105 kilósan ápolt, aranyos, kedves és lehet 105 kilósan ápolatlan, kiállhatatlan, bunkó is. Nem ez a fontos.
Amiért én nem kezdenék kövér emberrel soha: igénytelennek érzem, ha valaki nem ad annyira magára, hogy ne érdekelje hogyan néz ki.
Persze hogy lehet!Egy másik 105 kilós nővel!
Amúgy ha ennyire zavarja azt a 105 kilós nőt hogy annyi amennyi!Akkor miért nem tesz érte hogy ne annyi legyen?
Persze hogy lehet!Egy másik 105 kilós férfivel!
Amúgy ha ennyire zavarja azt a 105 kilós nőt hogy annyi amennyi!Akkor miért nem tesz érte hogy ne annyi legyen?
Bocsánat!Férfivel!
Persze a nő sincs kizárva!:)
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:04
Tőled is szeretném kérdezni és a kérdezőtől is és nem cikizés képen!
Ha titeket ennyire zavar hogy kövérek vagytok és úgy általában a kövér emberek miért nem tesznek érte hogy ne legyenek azok??Tudom vannak akiknek hormonzavar és hasonló dumák!De az igazság a hogy én sok olyat ismerek aki erről hazudik hogy ő hormon zavaros,közben nem is az csak zabál és zabál,de panaszkodik hogy így nem kell senkinek!Ha ezt tudja és tisztában van vele!Akkor miért nem tesz érte??
Én is teltebb vagyok az átlagnál és normális kapcsiban élek. A párom rosszul van a deszkáktól.Soha nem fogyóztam egy férfi miatt sem és nem is fogok. Jól érzem magam így!
Ja és 23 éve vagyunk együtt 3 gyermekkel.
Nehezen, de nem lehetetlen.
Ha fiatal jobbak az esélyei, de egy 40-es éveiben járó nőnél már más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!