Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet párkapcsolat...

Szerintetek lehet párkapcsolata egy 105 kilós nőnek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 16:47
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
38%

Persze, csak egy 110 kilós pasi kell hozzá ...

Egy embert nem a súlya határoz meg. Lehet valaki 105 kilósan ápolt, aranyos, kedves és lehet 105 kilósan ápolatlan, kiállhatatlan, bunkó is. Nem ez a fontos.

Amiért én nem kezdenék kövér emberrel soha: igénytelennek érzem, ha valaki nem ad annyira magára, hogy ne érdekelje hogyan néz ki.

2011. júl. 5. 16:56
 12/34 anonim ***** válasza:
33%
Lehet,csak meddig? Mert egy 105 kilós nő örülhet ha megéli a 45-50et.. Ne törödj bele,hanem keress fel egy orvost és felügyelet mellett kezdjél el diétázni,később sportolni.
2011. júl. 5. 16:57
 13/34 anonim ***** válasza:
26%

Persze hogy lehet!Egy másik 105 kilós nővel!

Amúgy ha ennyire zavarja azt a 105 kilós nőt hogy annyi amennyi!Akkor miért nem tesz érte hogy ne annyi legyen?

2011. júl. 5. 16:58
 14/34 anonim ***** válasza:
38%

Persze hogy lehet!Egy másik 105 kilós férfivel!

Amúgy ha ennyire zavarja azt a 105 kilós nőt hogy annyi amennyi!Akkor miért nem tesz érte hogy ne annyi legyen?

Bocsánat!Férfivel!

Persze a nő sincs kizárva!:)

2011. júl. 5. 17:00
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet, de nem Mo-on, ahol a pasik azt hiszik, h csak 20-as BMI a normális, aztán meg ők is sokkal fölötte vannak. Amíg külföldre nem költöztem, addig nem hittem, h bárkim is lehet. Idekint folyamatosan jöttek a pasik, pedig nem lettem vékonyabb. Most van párom és annyi erőt adott az eddigi élmény, h fogyózni is elkezdtem és sikeres vagyok. Amúgy a pasik között volt testépítő is meg más normál testalkatú is. A párom is normál testalkatú.
2011. júl. 5. 17:04
 16/34 anonim ***** válasza:
48%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:04

Tőled is szeretném kérdezni és a kérdezőtől is és nem cikizés képen!

Ha titeket ennyire zavar hogy kövérek vagytok és úgy általában a kövér emberek miért nem tesznek érte hogy ne legyenek azok??Tudom vannak akiknek hormonzavar és hasonló dumák!De az igazság a hogy én sok olyat ismerek aki erről hazudik hogy ő hormon zavaros,közben nem is az csak zabál és zabál,de panaszkodik hogy így nem kell senkinek!Ha ezt tudja és tisztában van vele!Akkor miért nem tesz érte??

2011. júl. 5. 17:08
 17/34 anonim ***** válasza:
45%
17:04---> Hova költöztél? :)
2011. júl. 5. 17:10
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is teltebb vagyok az átlagnál és normális kapcsiban élek. A párom rosszul van a deszkáktól.Soha nem fogyóztam egy férfi miatt sem és nem is fogok. Jól érzem magam így!

Ja és 23 éve vagyunk együtt 3 gyermekkel.

2011. júl. 5. 17:10
 19/34 anonim ***** válasza:
96%

Nehezen, de nem lehetetlen.

Ha fiatal jobbak az esélyei, de egy 40-es éveiben járó nőnél már más a helyzet.

2011. júl. 5. 17:15
 20/34 anonim ***** válasza:
78%
Hogyne lehetne, a legtöbbnek van is.
2011. júl. 5. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!