Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet találni férj jelöltet?

Hol lehet találni férj jelöltet?

Figyelt kérdés
tehát komoly embereket
2011. júl. 5. 16:46
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Ma ez a legfurább kérdés eddig, már bocsi :)
2011. júl. 5. 16:48
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
senkire nincs rá irva,hogy nősülni akar...
2011. júl. 5. 16:49
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

:)))

30 éves koruk körül

2011. júl. 5. 16:50
 4/10 A kérdező kommentje:

igen elég egyértelműen írtam a kérdést lehet, sebaj nem zavar.

társoldalakat esetleg tudtok,vagy kubbokat vagy vm haosnló más nem jut eszembe.. én már öreg vagyok keresgetni

2011. júl. 5. 16:51
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Már bocsáss meg, de ha így állsz hozzá, hogy öreg vagy hozzá keresgélni, akkor ne várjál semmit.
2011. júl. 5. 16:52
 6/10 yuda ***** válasza:
100%

Legjobb, ha környezetedből összejön, vagyis munkahely, lakóhely, társaság...ilyesmik.

Ha ilyenre nincs valamiért lehetőség, mert előfordul, akkor lehet neten keresni.pl. tesóm így házasodott és működik azóta is, vagy vannak a kifejezetten erre szakosodott társkereső irodák, ahol kimondottan a megadott paraméterekkel keresnek társat és ha mindkét félnek stimmel és elindulnak az érzelmek akkor lesz valami, ha nem keresnek tovább.

2011. júl. 5. 16:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
ismerkedj a neten.Rengeteg egyedülálló ember keresi párját.Válogathatsz bőven.
2011. júl. 5. 16:55
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
társközvetítő irodában. Oda valószínűleg az megy eleve, aki nősülne.
2011. júl. 5. 17:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Klubban, usziban, sporteseményen, tanfolyamokon, bérletes előadásokon..de leghamarabb az ismerőseid ismerősei között. Mondd el mindenkinek, hogy férjet keresel. Be fognak mutatni hozzádillőeknek.
2011. júl. 5. 17:04
 10/10 anonim ***** válasza:
55%

Ha így indulsz neki, hogy házasság, biztos nem fog egy sem összejönni. Független, önálló nőként kell belekezdeni egy ismerkedésbe, ezt a látszatot kell fenntartani, hogy a pasi ne érezze, hogy ráakaszkodik a nő és máris le akarja kötni. Indulj úgy neki, hogy "lesz, ami lesz... de ha nem kellek, akkor sem fog hiányozni egy pasi sem! majd lesz más, jobb, ", ez sokkal nyerőbb hozzáállás, mint az, hogy "'férjet, de most azonnal!". Szóval az alapvető hozzáállásoddal van a gond, ettől minden pasi menekül. Ajánlom, iratkozz fel a Varga Kata-féle álomlány minikurzusra, ő elég jól leírja, milyen a megfelelő hozzáállás, szerintem segíteni fog, ha követed a tanácsait.

[link]

Nem reklámozni akarom, de nekem tényleg segített, mióta olvastam az írásait, sokkal egészségesebb kapcsolatot sikerült kialakítanom a pasikkal és a leendő párommal.

A lényeg, hogy elsőnek ne férjet keress, hanem párt, egy társat magadnak. A házasság csak egy papír.

2011. júl. 5. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!