Tegezhetem a nővérem 18 éves barátját? 14/F
Figyelt kérdés
A nővéremnek új barátja van, aki 18 éves, szóval nagykorú. A nővérem sokat kérdez ezen az oldalon, gondoltam nem haragszik meg, ha picit használom a nevét. Most fogja elhozni hozzánk az új barátját a hétvégén, de nem tudom, hogy mit köszönjek neki, mert én még kiskorú vagyok. Előre is köszi!2011. júl. 5. 14:55
11/27 anonim válasza:
amikor először találkoztam nagynéném pasijával, akkor is tegeztem, pedig 35 éves.. Engem osztottak volna ki ha nem tegezem xD . A pasim meg 18 múlt amikor megismertem. Neki is először "jó napot-tal" kellett volna köszönnöm? o.O ohh, de illetlen voltam vele :DD 15/L
12/27 anonim válasza:
Középiskolás vagy? Ott is magázod/magázni fogod az idősebbeket?
13/27 anonim válasza:
majd körbenéz facebookon hogy melyik végzős múlt el 18, ahhoz pedig csak magázva fog hozzászólni :D áááhhh ezen besíírok.xDDDDDD
14/27 anonim válasza:
18/F vagyok. Olyat röhögnék ha a csajom öccse 14 évesen magázna xD szó szerint besz*rnék a nevetéstől :D XD
bocs hogy ezt mondom, de 18 évesen attól, hogy nagykorú az ember, még nem kell vénembernek nézni :D
am nővéred hány éves?
15/27 anonim válasza:
miért kell parasztodni? ehh...
szerintem tegezd le nyugodtan, és tök jogos a kérdésed. hisz egy fiatal férfi, már 18, igaz, a mai világban már megkopott az illem, többet is tegeződünk.
én már 28 vagyok és még mindig baromi fura amikor velem egykorúak vagy fiatalok magáznak pl bankban stb, tudom, hogy neki ez az illem hisz ügyfél vagyok, de nagyon fura. a gyerekek meg csókolomoznak áááááá
:))
16/27 anonim válasza:
Ne bántságtok már, olyan cuki a kérdező:D
Persze, hogy tegezheted!
17/27 anonim válasza:
Még csak 18 éves ő is kölyök szinte nyugodtan tegezheted. Másképp vén embernek érezné magát.
18/27 anonim válasza:
he, az én csajomnak 14 éves öccse van és a hétvégén megyek hozzájuk. csak nem rólam van itt szó? :D
19/27 A kérdező kommentje:
Ha szép a barátnőd, akkor lehet te vagy a nővérem barátja. Majd hétvégén kiderül:)
2011. júl. 7. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!