Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves lány vagyok eddig nem...

18 éves lány vagyok eddig nem volt semmilyen kapcsolatom sem. Egyszerűen nem tudom rászánni magam. Voltak jelentkezők de vissza utasítottam mind. Néhány kifogásom volt. Már én sem értem magamat?

Figyelt kérdés
Jól érzem magam egyedül. Elvagyok meg minden.. Megismerkedtem egy fiúval.. nagyon bírom.. de megint úgy érzem ebből sem lesz semmi!. Mindig kérdezik ilyen szép lánynak hogy hogy nincsen barátja.. Már gondoltam arra is jó páran leszbikusnak is néznek ez miatt... Köszönöm a válaszokat! 18L
2011. júl. 5. 12:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

12:34, Igaz, de ha ő jól érzi magát jelenleg, akkor miért ugorjon bele olyanba, ami számára kellemetlen?

Nem azt mondta, zárdában ücsörög a szobatársaival, zsolozsmákat mormolgatva, vagy hogy ingerszegény környezetben él. Sőt azt sem mondta, hogy nem gördül elé semmilyen elhárítandó akadály, melynek leküzdése után új tapasztalatot szerezve gazdagodik, ami segít kialakítani egy élet,- vagy világszemléletet.

Ezért nem teljesen értem, amit írtál.

Üdv; előtted szóló (:

2011. júl. 5. 12:40
 12/14 anonim ***** válasza:
66%

Én nem arra akartam sarkalni őt, hogy nyomás ugorjon minden közepébe, elnézést ha így értelmezendő amit írtam.

Én csak arra gondoltam, hogy majd mindennek eljő a maga ideje. Nem kell sürgetni, egyszer magától azon fogja magát kapni..

2011. júl. 5. 12:48
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Biztosan egyik jelentkező sem volt számodra eddig visszautasíthatatlan. Majd ha lesz egy olyan, akibe szerelmes leszel, és görcsbe rándul a gyomrod, ha meglátod, biztos nem gondolkozol rajta, hogy mennyire érzed így jól magad. :) Addig meg jól van ez így nagyon is.
2011. júl. 5. 12:53
 14/14 anonim válasza:
Én is hasonlóan érzek, bár kicsit más szituáció. 15 éves lány vagyok, nincs menstruációm még. Eddig kerültem a pasikat, mert mélyen legbelül szégyenlem. Nem kéne, de nem tudok változtatni rajta. Mivel azt érzem, hogy még nem vagyok nő, tudom, hogy nem menne. Jelentkező lett volna már, de nem is tetszettek annyira, "elhajtottam" őket. Nem tudom, megváltozna-e valami, ha megtudnám: sosem fog megjönni. Igen, ilyen badarságokon agyalok, de hát amíg csak én tudom kit érdekel:D Remélem egyszer majd rajtam is bekövetkezik a pálfordulás :)
2011. júl. 5. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!