Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám miért tart egy élettudatl...

Apám miért tart egy élettudatlan gyökérnek?

Figyelt kérdés

14 éves leszek szeptemberbe.. És apám és a testvérem már azért lenéz ha nekem más a véleményem mint nekik..

Mas pl: Megjegyeztem hogy nem tettek jó vásárt ezzel az autóval (mert tesóm most vette is már el sem indul neki) de utánna mondtam is hogy ez csak az én vélemény..

Tesóm válasza "Mert téged csak a kaja érdekel lassan elfolysz"

apám véleménye erre "Élettudatlan vagy, pedig mész fel 8. osztályba ennyi eszed lehetne"

Nekem csak az a véleményem hogy nem volt értelme megvenni egy 200 ezer forintos autót, azért hogy el se induljon, és végtelenül sajnálom a testvérem mert ezért a kocsiért dolgozott 1 évet.. De aztán sajnálta a pénzt egy jobra..

Most megy autó szerelőről- autó szerelőig, de mindenki vissza utasítja.. :-(

Én megértem hogy elkeseredett, de apám adja alá a lovat hogyha valami nem úgy megy ahogyan szeretné, engem kell érte okolni..

Én csak tettem egy véleményt , és mellette áttudom érezni a fájdalmát/bánatát, erre kapok egy ilyen választ, és még az is van mellé mondva hogy életképtelen vagyok?

Meg ha pl: Én nem a Barcelonának drukkolok hanem a Real-nak, akkor már nincs eszem, meg egy pockolodós, kis hülye eszetlen tyúk vagyok..

apám véleménye ez is..

Nagyon rosszul esik, mert ha nekem nem a KÉK szín tetszik hanem a PIROS, akkor én egy b*szme, bunkó, eszetlen vagyok.. Apám így él..

Megmondta hogy belőlem egy senki lesz, aki még gondolkoni sem tud..

Azért mert Ő úgy gondolja hogy érdemes volt megvenni az autót, szerintem meg nem.. Meg szeretném neki mutatni hogy bizony jó ember leszek.. Akire már késő lesz "felnézni"..

Tesóm neki a minden

13L Nem sokára 14

2011. júl. 4. 20:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt, ne vedd magadra, fel sem fogják mit mondanak. Mindenki egy értelmes, okosan gondolkodó nőnek tart. A bátyám a mai napig kis idiótának tart.
2011. júl. 5. 00:16
 12/12 anonim ***** válasza:
egy:ha élettudatlannak nevez,akkor tanítson meg élni.ő dolga,nem?!ha te élettudatlan vagy akkor ő egy életunt egy valami....csak h ne írjak csúnyát.Útálom az ilyen embereket mint a jó édesapád....bocsiii....:S Ne hagyd magad befolyásolni!
2011. júl. 5. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!