Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám miért tart egy élettudatl...

Apám miért tart egy élettudatlan gyökérnek?

Figyelt kérdés

14 éves leszek szeptemberbe.. És apám és a testvérem már azért lenéz ha nekem más a véleményem mint nekik..

Mas pl: Megjegyeztem hogy nem tettek jó vásárt ezzel az autóval (mert tesóm most vette is már el sem indul neki) de utánna mondtam is hogy ez csak az én vélemény..

Tesóm válasza "Mert téged csak a kaja érdekel lassan elfolysz"

apám véleménye erre "Élettudatlan vagy, pedig mész fel 8. osztályba ennyi eszed lehetne"

Nekem csak az a véleményem hogy nem volt értelme megvenni egy 200 ezer forintos autót, azért hogy el se induljon, és végtelenül sajnálom a testvérem mert ezért a kocsiért dolgozott 1 évet.. De aztán sajnálta a pénzt egy jobra..

Most megy autó szerelőről- autó szerelőig, de mindenki vissza utasítja.. :-(

Én megértem hogy elkeseredett, de apám adja alá a lovat hogyha valami nem úgy megy ahogyan szeretné, engem kell érte okolni..

Én csak tettem egy véleményt , és mellette áttudom érezni a fájdalmát/bánatát, erre kapok egy ilyen választ, és még az is van mellé mondva hogy életképtelen vagyok?

Meg ha pl: Én nem a Barcelonának drukkolok hanem a Real-nak, akkor már nincs eszem, meg egy pockolodós, kis hülye eszetlen tyúk vagyok..

apám véleménye ez is..

Nagyon rosszul esik, mert ha nekem nem a KÉK szín tetszik hanem a PIROS, akkor én egy b*szme, bunkó, eszetlen vagyok.. Apám így él..

Megmondta hogy belőlem egy senki lesz, aki még gondolkoni sem tud..

Azért mert Ő úgy gondolja hogy érdemes volt megvenni az autót, szerintem meg nem.. Meg szeretném neki mutatni hogy bizony jó ember leszek.. Akire már késő lesz "felnézni"..

Tesóm neki a minden

13L Nem sokára 14

2011. júl. 4. 20:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Egyben igaza van apukádnak. Nincs elég élettapasztalatod. Az olyan emberekkel, mint apukád és testvéred nem szabad beszélned, mert gyerekként mindig te fogod húzni a rövidebbet. Húzd meg magad és amikor elég nagy leszel, h a saját lábadra állj, akkor faképnélhagyod őket. Ha sikeres leszel, akkor meg a képükbe röhögsz. Ne mondd meg nekik, ha hibáztak. Csendben tanulmányozd a helyzetet, h később te kivédd a bajt. Több tudsz lenni, mint ők.
2011. júl. 4. 21:05
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
első vagyok: egy szeptemberben :) 27 éves nő
2011. júl. 4. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon sajnállak,hogy ilyen apád van.Próbálj meg változtatni egyes magatartásodon.De ne felelj meg neki!pl,ha tesód vesz egy kocsit akkor téged ne érdekeljen.Ne fejtsd ki véleményed.Tartsd meg magadnak.Röhögd ki őket.

Egyébként meg azért sajnállak mert így nem lehet felnevelni egy embert ahogy apád csinálja

2011. júl. 4. 21:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nem haragudj hogy ilyet mondok, de nem te hanem apád a gyökér
2011. júl. 4. 21:08
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Egyet értek az elsővel, de nekem úgy jött le ez az egész, mintha a testvéred fiú lenne és az apád mag tipikusan az az ember aki a lányokat csak a házimunkára "tartja" és a fia a mindene. Ezzel nem lehet szembe szállni, jó pár év múlva talán téged is elismer. És ne aggódj 13 majdnem 14 évesen nem kell semmilyen élettapasztalatodnak lenni.
2011. júl. 4. 21:11
 6/12 A kérdező kommentje:
Apa mikor születtem jobban örült nekem mint a másik két testvéremnek, mégpedik azért mert én lány vagyok és a kettő tesóm pedig fiúk.. :-(
2011. júl. 4. 21:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit vár el tőled Édesapád(megkérdezném tőle ha ilyen apám lenne),és hogyan gondolhatja hogy alig 14 évesen mekkora tapasztalt ember leszel!?Még most semmi probléma vele,sőt?!amíg élsz mindennap tanulsz valamit.Apád is pl.tanulhatna vkitől h nem így kell h gyereket nevelni...Ő vajon milyen volt 14 évesen?Nagyon kíváncsi lennék rá...És ha Te lány vagy és a tesód fiú,nem értem miért ne lehetnél ott az autószerelésnél vagy bárhol.Te is ember vagy,akár fiú,akár lány és igenis lehet véleményed.De jól mondta itt az egyik válaszoló.Ha nem kíváncsiak a véleményedre akkor tartsd meg magadnak.Már csak önvédelemből is.Így nem tudnak lehurrogni.De emlékezz csak?!A mesékben is az apuci/anyuci kedvence valahogy sohasem tud talpra állni.Egész életében támaszra van szüksége...Hidd el-ezt később majd látni fogod-,Te leszel az,aki talpon marad.Kéri ő még ki a véleményed.Ha apád nem is de tesód biztosan..
2011. júl. 4. 21:26
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. júl. 4. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Apád nem kicsit közönséges, alpári, hogy csúnyákat ne írjak. Sajnos sok ilyen ember van még, a Mónika Show volt tele ilyenekkel. Túl kell élned ezeket a éveket, amíg velük laksz. De ne add fel önmagad. Az ilyenek, mint apád egyébként nagyon okos és jó fej, vicces embereknek tartják magukat. Én ki nem állhatom az ilyeneket.

37/nő

2011. júl. 4. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem ismerem, de szerintem azért, mert 1 hímsoviniszta f.@.sz.f.e.j.
2011. júl. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!