A már "romlófélben" lévő, gyenge lábakon álló kapcsolatok torkollanak kalandozásokba, megcsalásba?
ott v.mi hiba van, ahová befér a 3.
van 1 jó haverom, szereti a b.nőjét, fél éve járnak, de a csaj még mindig nem feküdt le vele.
haveromnak hiányzik a szex, így amikor szüntet tartottak, felkeresett.
volt barátom hirtelen szakított velem, magyarázat nélkül, és rögötn össze is jött 1 másik csajjal. utána mégis hetente felkeresett, találkoztunk, volt szex.
aztán most egy év múlva is felkeresett( közben egy ideig nem tartottuk a kapcsolatot). a csaj mindenben korlátozza( ide mész, oda mész, ezt ihatod csak, eddig mehetsz csak stb.), és nem figyel rá, csak parancsolgat.
a srác nekem beszéli ki a bajait, m én meghallgatom, nekem nem tartozik elszámolással semmiről.
volt 1 3. srác, vele egyéjszakás kalandom volt, de nem akartam vele járni ( ő viszont velem igen.)
keresett egy csajt, és mindig azon kesergett, h nem jó az ágyban, és nem tudja megtanítani...bezzeg, h én, keressem fel.
így néha találkozunk.
le lehet pontozni, meg q-zni, de azért is leírtam a saját élményeimet, hogy szemléltessem, a tökéletlen kapcsolatba fér bele harmadik.
és nem is mindig a 3. a kezdeményező, aki direkt be akar furakodni... hozzám mindig a fiúk jöttek, ha akartak v.mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!