Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A már "romlófélben" lévő,...

A már "romlófélben" lévő, gyenge lábakon álló kapcsolatok torkollanak kalandozásokba, megcsalásba?

Figyelt kérdés
Olvasni ezer megy egy sztorit, hogy egy stabil párkapcsolatban valaki félrelép és olyankor illik a harmadik "felet" is hibáztatni. A kérdésem, vagy inkább fejtegetésem az volna, hogy egy jó kapcsolatba is bele tud rondítani egy harmadik, vagy amikor azt halljuk, hogy valaki pl. az új munkahelyén összejött valakivel, akkor már eleve reszeltek a kapcsolatnak és csak idő kérdése volt, hogy mikor történik meg a félrelépés?
2011. júl. 4. 15:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha valóban olyan tökéletes a kapcsolat, akkor a kíváncsiság árnya sem vetülhet rá, hiszen akkor csak a párodra vagy kíváncsi. (Már persze szerelem-szex-flört stb. terén.)
2011. júl. 6. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:

ott v.mi hiba van, ahová befér a 3.

van 1 jó haverom, szereti a b.nőjét, fél éve járnak, de a csaj még mindig nem feküdt le vele.

haveromnak hiányzik a szex, így amikor szüntet tartottak, felkeresett.

volt barátom hirtelen szakított velem, magyarázat nélkül, és rögötn össze is jött 1 másik csajjal. utána mégis hetente felkeresett, találkoztunk, volt szex.

aztán most egy év múlva is felkeresett( közben egy ideig nem tartottuk a kapcsolatot). a csaj mindenben korlátozza( ide mész, oda mész, ezt ihatod csak, eddig mehetsz csak stb.), és nem figyel rá, csak parancsolgat.

a srác nekem beszéli ki a bajait, m én meghallgatom, nekem nem tartozik elszámolással semmiről.

volt 1 3. srác, vele egyéjszakás kalandom volt, de nem akartam vele járni ( ő viszont velem igen.)

keresett egy csajt, és mindig azon kesergett, h nem jó az ágyban, és nem tudja megtanítani...bezzeg, h én, keressem fel.

így néha találkozunk.

le lehet pontozni, meg q-zni, de azért is leírtam a saját élményeimet, hogy szemléltessem, a tökéletlen kapcsolatba fér bele harmadik.

és nem is mindig a 3. a kezdeményező, aki direkt be akar furakodni... hozzám mindig a fiúk jöttek, ha akartak v.mit.

2011. júl. 6. 16:48
 13/14 anonim válasza:
Én már nagyon sokat gondolkoztam ezen az egész "megcsalós" problémán (sajnos tapasztalatom is van), és mindig arra jutok, hogy nem jutok semmire. :)Most olvastam ebben a témakörben egy jó kis könyvet (Jaffa kiadó - mesterkurzus.com: Szeretők - A titkos viszonyok lélektana ) nagyon jó dolgok vannak benne leírva, szerintem érdemes elolvasni. Azonban még most is ugyanott tartok. :)
2011. júl. 6. 18:12
 14/14 anonim ***** válasza:
A kíváncsisággal kapcsolatban: szerintem ez akkor lehet, ha valaki nem túl meggondoltan választ párt, pl. az első szerelmével akarja összekötni az életét. El tudom képzelni, hogy ilyen esetben valaki megcsal valakit csak kíváncsiságból, de egy felnőtt kapcsolatban nem igazán.
2011. júl. 6. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!