Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szünetet kért. Mit kellene...

Szünetet kért. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Párom nemsokár betölti a 30at és rettentően megviseli a dolog. Öregnek érzi magát, azt mondogatja vége a fiatalságának, nem akar szórakozni járni stb. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehezen fogja viselni. Egyébként nagyon hiu és egoista, fontosak számára a külsőségek, évek óta kondizni jár stb.(Gondolom ezért is)

2 év után a következővel ált. elém:

Nem tudja mit akar, gondolkodnia kell. Velem szeretné leélni az életét, de most agyjak neki időt. Értetlenül állok az egész elött. Ennek már 1 hónapja. Minden héten találkozunk, beszélgetünk 1X. Nincs köztünk semmi, olyan beszélgetések ezek mintha barátok lennénk. Azt mondja nincs másik nő a képben. Nem is kell neki más rajtam kívül. Csak szeretne egyedül lenni.

Azt tudja, hogy én nem fogok keresni magamnak más partnert mivel nagyon szeretem őt. De mégis kicsit kiábrándultam, csalódtam benne. Az életem mélyponton van szükségem lenne rá és azt érzem magamra hagyott.

Tanácstalan vagyok. Miért csinálja ezt? Ha annyira fontos lennék, ha tényleg velem szeretné leélni az életét akkor nem hagyott volna el...legalábbis szerintem.

Ti mit tennétek a helyemben?

Közös jövőt terveztünk és most egyedül maradtam. Azt se tudom mennyi "szünetre" van szüksége, ő maga se tudja.

Ebbe beleőrülök...

2011. júl. 4. 13:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Persze, persze fontos egyedül lenni, de nem egész hónapot! Például ha házasok lennétek, akkor lelépne egy hónapra, mert neki idő kell??? Ugyan már. Ez hülyeség. Én, mint anya, feleség ezt mondom.

Elég idő eltelt, hogy tudja mit akar. Kérdezz rá. Sokkal jobb a biztos nem, (vagy akár IGEN, mert nem tudhatod) mint a heteken át elhúzódó bizonytalanság. Nekem is volt anno ilyen pasim, én szakítottam vele,biztosan ezt akarta, elérte , de utána vége lett a belülről ölő bizonytalanságnak.

2011. júl. 4. 14:00
 12/19 A kérdező kommentje:

Ha szakítani akarna, nem keresne. Nem csinálna ebből problémát. Ahhoz elég önző, hogy nyíltan a tudtomra adná.

Már én is mondtam neki, hogy ha azt akarja hogy szakítsunk benne vagyok, csak ennek a bizonytalanságnak legyen vége. Akkor teljesen kikelt magából, hogy ő nem akar szakítani. De azt még mindig nem tudom, hogy mit akar...

Lehet jobb lenne, ha én szakítanék.

2011. júl. 4. 14:05
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

A kedves barátodnak pszichológiai problémái lehetnek. Ezen te nem tudsz változtatni. Persze biztos szeret téged, csak nem eléggé. Teljesen felesleges várnod hogy meggondolja magát. mellesleg ha netán azt is mondaná hogy jó, hát folytassuk, nincs garancia arra hogy fél év múlva nem akarna megint szünetet mert rájött az agybaj.

Az ilyen hapsi (meg nő is) maradjon magának. Sokkal jobban járna egy laza szeretővel, akit előszed a fiókból ha olyanja van, aztán kész. Van nekem is egy ilyen pasim, mert nincs komoly kapcsolatom. Persze szeret ő engem, meg tetszem is neki, de ilyen és kész. Amikor találkozunk elvagyunk, jól érzem magam, de nem számíthatok rám, mint partnerre. Ettől még ha találkozom mással, akkor szépen lelépek. Ennyi.

Minek adjál ultimátumot. teljesen felesleges. attól nem lesz jobb. maximum nem találkoztok többet.

32/N

2011. júl. 4. 14:08
 14/19 anonim ***** válasza:
[off:Kérdező: 'halak' jegyű a magányra vágyó kedvesed?]
2011. júl. 4. 14:09
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem. Vízöntő
2011. júl. 4. 14:12
 16/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:09

Miért, mi a baj a halakkal? :)) az enyém halak jegyű s mindjárt 30 :)) kellene így előlegbe tudnm valamit?

2011. júl. 4. 14:18
 17/19 anonim ***** válasza:

na az másik ...a halaknak nagyon kell a magány. a vízöntőről ezt írja egy könyv: mindig közel áll a vészkijárathoz, és amikor legkevésbé számítanana rá a társaság - gyorsan eltűnik ott... :))(Rákos Péter)

kérdező: ha szereted- már pedig, úgy sugárzik a soraidból, hogy igen -hagyod egy kicsit - ne köss utilaput rá! :)))

Sőt, nyugtasd meg, neked is jó egy kicsit egyedül, megérted az igényét.. (ettől egay kicsit elnyúlik a képe, de nme baj, neked is kell az egyedüllét:)

vissza fog térni! és hálás lesz, hogy megértő kedves nő voltál és nem kullancs-vérszívó !

2011. júl. 4. 14:21
 18/19 anonim ***** válasza:
84%

Nekem az utolsó barátom vízöntő jegyű volt, és nála ragaszkodóbb pasit nem nagyon ismerek!!!!! A mostani párjával már van egy közös gyermekük, és nagyon jól megvannak. Ő az aki mondta nekem régen, hogy olyan hogy szünet nem létezik (szerintem viszont igen létezik) mert ha már valaki szünetet akar, akkor annak annyi.

Már írtam ezelőtt és most is azt mondom, hogy ne várj rá, mert teljesen felesleges.

Igen, olyan lehet, hogy sok az együttlét, és többször el akar menni valaki külön programot csinálni, mondjuk elmegy haverokkal egy hétvégére, vagy horgászni, vagy miegymás. Vagy azt mondja hogy figyi ma mégse találkozzunk mert szeretnék olvasgatni, vagy szerelgetni. Ez rendben van. De hogy már egy hónapja hetente egyszer akar csak beszélgetni, semmi szex meg hasonlók, ott ne számíts már másra!!! Saját magaddal szúrsz ki ha ámítod magad és elhiszed amit mond. Nem azt mondom hogy direkt etet, mert biztos nem, lehet hogy ő se tudja mi baja, de hogy nem kellesz neki azt tuti. Szerintem leginkább magával van baja, ahogy írtad is, nyavalyog hogy öregszik megy ilyen hülyeségek, de ez az ő baja. ebbe neked nem kell részt venned, és pláne nem vigasztalgatnod! nem vagy az anyukája se a lelki szemetese, és nem is szabad ilyen szerepkörbe kerülni, mert akkor a szeretője már nem leszel sose. Ha mint haver szereted, akkor rendben, akkor nyugodtan beszélgess vele, meg panaszkodjon, hiszen a barátok dolga az, hogy ott legyél ha beszélni akar. csak tudd, hogy mint férfi nem számíthatsz rá, és ne is várj tőle semmit. Ha te emellett tudsz keresgélni más pasit, és észreveszed ha netán valaki érdeklődik irántad, és fogadni is tudod az udvarlását, akkor maradhat a barátság ezzel a pasival. ha nem, akkor hagyd és ne találkozgass vele többet.

32/N

2011. júl. 4. 14:56
 19/19 A kérdező kommentje:
14:08 Sajnos én is így gondolom. Azt hiszem becsaptam magam, azthiszem ilyen amit leírtál!
2011. júl. 4. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!