Mi a véleményetek a fekete-pink koszorúsányruha
kombinációról?
És tuti, hogy a szín a gond? Nem lehet, hogy 1-2 lány kicsit husisabb, és nekik nem állna jól? Bár bizti gondoltál erre, de lehet nekik ez a gondjuk?!
2011. júl. 4. 09:04
12/22 A kérdező kommentje:
Csak barna, fekete és szőke koszorúslányom van.
13/22 A kérdező kommentje:
Az egyik kifejezetten sovány, a másik csinos, akinek nem tetszik. Van 2 husisabb, de nekik tetszik.
Hát akkor barátkozzanak meg vele:-) Lehet, hogy nem az ő stílusuk, de egyáltalán nem gáz ruhák, sőt.
2011. júl. 4. 09:07
Kérdés a kérdésfeltevőhöz: Ki fizeti a ruhákat?
Egyébként nekem csak egy bajom van a fekete-pink, vagy tiszta pink koszorúslány ruhával: az elmúlt 2 évben közel 20 lagzihoz volt szerencsém, és találd ki, hogy 2/3-ukban milyen színű volt a koszorúslányok ruhája!?
2011. júl. 4. 09:07
16/22 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, hogy másoknál is ilyen volt. Más menyassozny is fehérben ment férjhez, én is abban fogok, na bumm.
17/22 A kérdező kommentje:
Az anyagiakra még nem gondoltam. Ahol én voltam koszorúséány, ott úgy volt, hogy a menyasszony vette az anyagot és mindenki csináltatott olyat, amilyet akart.
De egyik koszorúslányomnál se gond egy ruhavarratás kifizetése, nem állnak rosszul.
Vannak, akik nem szeretik magukon a baromi élénk színeket. Én is ilyen vagyok, egyszerűen nem szeretem, ha megbámulnak, az én ízlésvilágomhoz és habitusomhoz jobban illenek a pasztellebb (nem a babás meg babarózsaszín izék, hanem a szürkésebb, taupe-szerű tónusok)... biztos van más is, aki így van vele. vagy nem szereti a pinket. És kben is, ha te ki nem állhatod ezt meg ezt a színt, és így hangoztatod, akkor mi a francért vagy azon kiakadva, hogy vki meg a te ízlésed szti dolgokat nem szereti? Mki másmilyen. Örülj neki, hogy a kedvedért felveszik, basszuskulcs, egy csomó kérdés arról szól, hogy XY meg YZ kategorikusan kijelentették, hogy nem veszik fel ezt meg ezt a színt (pont fekete-ciklámenes volt az egyik kérdezőé is...). Képzeld magadat a helyükbe... ha vki vmi "ostoba barackvirágszínű" ruhát szeretne veled felvetetni, mert neki meg az tetszik... na???
2011. júl. 4. 14:16
Én eddig csak olyan koszorúslány ruhával találkoztam, amit a menyasszony fizetett. Ha fizetsz, parancsolhatsz.
A varratás nem olcsó, és még ha szerinted meg is engedhetik maguknak anyagilag, miért gondolod úgy, hogy szívesen adnak ki pénzt olyan színű ruháért, amit ki nem állhatnak és jó eséllyel az életben nem veszik fel többször?! Te puszta barátságból kiadnál nagy összeget mondjuk egy általad cikizett barackszín ruhára?
2011. júl. 4. 14:44
Na és akkor + még ehhez jön a lánybúcsú, a nászajándék, menyasszonytáncos pénz, stb...
2011. júl. 4. 14:45
Kapcsolódó kérdések: