Tényleg annyira nehéz megérteni, hogy egyes lányok a menstruáció alatt oly annyira rosszul vannak, hogy nemhogy a nemi együtlétet nem kívánják, hanem még mozogni is alig bírnak?
Erre mondom, hogy nem vagyunk egyformák.Valaki jobban bírja a dolgokat, valaki meg nem.Én sem tehettem meg tini koromban, mert szertornáztam.Lány osztálytársaim, mind felmentést kaptak tesiből meg minden, de nekem esélytelen volt ugye, mert a hét 5 napján nekem edzés volt, most az, hogy nézett volna ki, hogy egy nyavatt tesi órát nem bírok ki heti 1szer, vagy 2szer.??
Nagyon sokszor az ember nem tud mit csinálni, tenni kell a dolgot, de véleményem szerint a környezet ha olyan lehetne megértőbb egy kicsit.Főleg a férfiak..mondjuk nekik meg fogalmuk sincs ilyenekről.
Történet:Megszültem, mikor varrtak párom be jött a gyerekkel, és úgy 10-20 perc után megszólalt, hogy jajj milyen nehéz már leszakad a karja.Szülésznővel egymásra néztünk, és a nő mondta, hogy jajj a férfiaknak mennyit kell szenvedni...Ennyi, én meg hánytam, vizesedtem ,alig aludtam, állandóan pisilni jártam...stb..stb.Ja meg mellesleg megszültem a kis aranyom! :)
Mikor nekem meg van,akkor kb 5 percenként ugrálok fel a fájdalomtól,ha ülök.Mintha egy kést szurkálnának valamelyik petefészkembe.
Ha nem ez van,akkor meg van a folyamatos nyomó,alhasi érzés,na meg persze a pattanások.
Nekem a fogamzásgátló sem segített semmit,sőt,amióta abbahagytam,csökkentek a tünetek.
szobatársam ájult már el a fájdalomtól. szóval aki azzal jön h ki lehet bírni... nem mindig:)
az más kérdés h nekem pl. egyátalán nem fáj. első nap kicsit feszít, de amúgy semmi gond
Én általában görcsölök nagyon, de szerintem akkor sem annyira, hogy elájuljak. Volt már olyan, hogy nekem is le kellett szállnom a buszról hányni. Na hát az nem volt kellemes. Én amúgy szerintem a fájdalomtól szoktam hányni, vagy nem tudom.
Az én párom sem szokott ápolgatni csak annyi hogy pihenjek, vagy b.szogat hogy minek hisztizek. Olyankor egy kanál vízben meg tudnám fojtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!