Tényleg annyira nehéz megérteni, hogy egyes lányok a menstruáció alatt oly annyira rosszul vannak, hogy nemhogy a nemi együtlétet nem kívánják, hanem még mozogni is alig bírnak?
Sziasztok!
Én 8 éve szedem a fog. gátlót, de így is szokott fájni a hasam, mikor menstruálok. Sőt, előtte vagy 3-4 nappal fáj a mellem is, tehát jelez előre.
24/Nő
Ugyanúgy vagyok, mint a mai kedves utolsó. Néha már a könnyeim folynak. A fájdalomcsillapítót simán kihányom, injekciózni meg nem akarom magam állandóan. Úgy néznék ki, mint egy drogos :(
Ja és amóta szültem még rosszabb :( Rosszabb mint maga a szülés volt.
Ha egy pasi úgy reagálja le, hogy hisztis stb simán megcsavargatnám a tökeit egy laposfogóval hogy dőljön belőle a vér aztán megtanulná milyen ez a "hiszti".
nekem elég empatikus párom van, elég volt egyszer példát hoznom a tökönrúgásra, és rögtön érette, h kb mit élek át. bár nekem nincs tököm, de hallottam már pár sztorit erről.
az első napok kegyetlenek: napi 3 advil, és épp hogy élek. ő szokta nekem tonnaszámra hozni a gyógyszertárból :)
a későbbi napokon meg már mászna rám, de nekem nincs hozzá gusztusom. mondjuk ebből legalább kiderül,. h minden állapotomban szeret :)
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:12
Szerencsés vagy, hogy ilyen mensid van, de tudod, elgondolkodhatnál, hogy ez se mindenkinek egyforma.Mint például a szülés, valakinek alig fáj, valakinek, mint például nekem olyan volt, mint ha késsel ontanák a beleimet!!!!
Ismerek olyat, aki frnakón nem tudott mit csinálni az első 3 napban, le volt fehéredve remegett, teljesen ki volt, én se vagyok egyszerű eset, de sztem átlag.De el tudom hinni, hogy valakinek rosszabb, mert nem vagyunk egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!