Tényleg annyira nehéz megérteni, hogy egyes lányok a menstruáció alatt oly annyira rosszul vannak, hogy nemhogy a nemi együtlétet nem kívánják, hanem még mozogni is alig bírnak?
Igen, sajnos vannak ilyen férfiak, akiknek az anyja/nővére/exe olyan szerencsés volt, hogy észre sem vette, hogy épp menstruál. És akkor ebből indul kiaz illető.
Találkoztam már baráti körben olyan fiúval, akinek azt mondta az anyja, hogy csak a "hisztis libák" felfújják a dolgot, nem olyan rossz az. Mondanom sem kell, kívántunk a kedves mamának ezt-azt.
Igen vannak ilyenek. Férfiak, nők egyaránt.
Anyósomnak sosem fájt, el sem tudja képzelni milyen az. Tavaly ezért szidott le, hogy minek mentem át ha rossz a kedvem. Mondtam hogy havim van, erre csak legyintett hogy az nem, kifogás és ne rontsam mások hangulatát. Pont tegnap hozta ezt fel neki a párom, persze tagadott.
Azóta is meg van róla a véleményem.
Mindket csoportba tartozom.szülés előtt csak irigykedtem azokra akik észre se vették hogy megjött nekik,eközben én volt hogy suliba nem tudtam bemenni mert anyira fájt.
Most szülés után van hogy észre se veszem csak pisiléskor.
Minden szenvedő lánynak tiszta szivből kivánom hogy ugy járjon mint én!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!