Miért ilyen? Nem értem a viselkedését.
Párommal közös megeggyezéssel szakítottunk. De én megbántam a szakítást. Elmondtam neki, hogy hiányzik benne lennék az ujrakezdésben ő azt mondta neki jobb egyedül. Most jó a nyugalom, nem vágyik kapcsolatra. (Más nő se kell neki)
Nekem ez rosszul esett, de beletörödtem. Ugy gondoltam hogy én próbálkoztam nem jött össze akkor ennyi volt. Ő azóta állandóan keres, közös programokat szervez, hív mert tudni akarja mivan velem. Az ilyen találkozásoknál én mindig reménykedem, hogy talán meggondolta magát, hogy hiányzok neki, de ő hűvös és kimért velem. (Néha-néha egy nagyon minimális közeledés)
Miért viselkedik így? Ha nem akar velem kibékülni, miért velem szervez programokat?
Mi csak kettesben szoktunk találkozni, nem baráti társasággal. Ő nem randizik, mert utána én soha többet nem találkoznék vele. 3 hete szakítottunk azóta nem volt senkivel. (Ha összejönne valakivel, alakula a dolog) én minden kapcsolatot megszakítanék vele. És ezt ő is tudja, ezért is gondolom ezeket a találkozásokat próbálkozásoknak, de mindig csalódok picit.
Nem tudom mit kellene tennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!