Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá anyumat,...

Hogyan vegyem rá anyumat, hogy legyen görim?

Figyelt kérdés

Kérlek ne kérdezz csak válaszolj. Ötleteket várok nem kérdéseket!

Előre köszi... :)

2011. júl. 3. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bátyámnak volt...Hát csodálatos volt..-.- Anyát sokáig kérlelte de végül belement de anya azt mondta, hogy ha nem ő takarítja akkor megy a háztól a görény stb stb. tesóm takarította, csak annyira magához szoktatta, hogy az egész család tesóm szobájába seprűvel járt be, hogy betudjon jönni a szobába mert védte tesóm meg a területét...Anya egyszer adott be neki húst még feküdt a helyén mikor eresztette vna le a húst anya az egész ujját bekapta alig tudtuk leszedni mivel tesóm nem volt itthon..aztán vérzett az egész keze..anya ekkor megelégelte és eladtuk...viszont tesóm nagyon szerette..esténként kinyitotta a göréény a ketrec ajtaját és tesóm hasán aludt..de ugye tudod, hogy a görények kleptomániások??? mindent amit talált bevitte az ágy alá nem találtuk tesóm pénztárcáját, bérletét, zokniját, távirányítót és az ágy alatt volt minden (nem tudom, hogy jutott be alá..még az ujjam se fér be..) Szóval nagyon gondolkozz el, hogy megéri-e neked...:S
2011. júl. 3. 16:10
 12/14 anonim válasza:

Első vagyok.

Nem akarlak elkeseríteni, de én se nagyon fogom a pártod.Szerintem görény helyett próbálj meg találni valami mást, amivel kevesebb a probléma.Az előző kommentelők már leírtak majdnem mindent gondot amivel egy görény jár.

Azt meg, ne mond hogy nem érdekel mások véleménye!Sokan mondják ezt, de csak nagyon kis részük az, aki tényleg le is sz*rja.

Tehát:Nem tudnál "átnyergelni" valami szokványosabbra?Pl.aranyhörcsög, tengerimalac, degu?Szerintem édesanyád ezekben jobban benne lenne, mint a görényben.

2011. júl. 3. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:
tengerimalac? :) nem büdös, bennt van a ketrecében,nem hiperaktív, nincs vele sok gond, etetni kell, meg almolni.
2011. júl. 4. 11:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Sehogy, hiszen az egy "vadállat".
2011. júl. 4. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!