Tegnapelőtt megbetegedtem de szeretnék elmenni ma este bulizni. Hogy vegyem rá anyumat h elengedjen?
Figyelt kérdés
Annyira már nem is vok lázas és megigértem neki h nem iszok sokat :D De nem akar elengedni, hogy pihennyek de már eleget pihentem majd pihenek holnap meg nyugdíjas koromban. Mit mondhatnák neki h elengedjen? Nagyon szeretnék elmenni :(
16/F
2010. márc. 20. 13:53
1/24 anonim válasza:
Ilyenkor kell hazudni azt hogy elmész egy barátodhoz csak filmezni.. vagy a jó öreg lázmérős trükk hogy beteszed elmegy mellőled egy pillanatra és mikor kiveszed gyorsan lerázod.. mintha nem is lenne lázad.. lehetőleg míg mondod neki hogy jól vagy ne fújd ki az orrod..
2/24 anonim válasza:
Találkoz6tam már Veled,valamelyik kérdésnél?
3/24 A kérdező kommentje:
Hát találkozhattál de nemtom h találkoztál-e :D
A filmezős ötlet nem rossz csak már montam neki h bulizni akarok aztán nem hiszem h ezt most már bevenné :(
2010. márc. 20. 14:03
4/24 anonim válasza:
Én elhalasztanám jövőhétre azt a bulit, teljesen egészségesen mégiscsak jobb, mert tegyük fel, ha még nem jöttél rendbe teljesen, és most elmész bulizni, visszaesel, aztán plusz egy hétig nyomhatod az ágyat (vagy rosszabb esetben súlyosodik is az állapotod).
5/24 anonim válasza:
Szerintem is halaszd jövőhétre, hidd el, a közérzeted is jobb lesz úgy menni bulizni:) Én is bulizós vagyok, de volt, hogy utána visszaestem, anyu meg leszidott, hogy miért mentem.
6/24 A kérdező kommentje:
De nem szeretném elhalasztani :(
2010. márc. 20. 15:13
7/24 anonim válasza:
Ha egyszer beteg vagy, akkor otthon a helyed, nem bulizni kéne. Na meg gondolom kaptál gyógyszet is, az meg nem csípi az alkoholt, gondolom a bulizás során le-le csússzanna valami eféle is. Mivel az, hogy 16 vagy ma saja már nme akadály.
Szóval most felejős ez a buli...majd mikor már meggyógyultál bepótolod.
8/24 anonim válasza:
Szerintem ha nem lennél beteg, anyukád is nyugodt szívvel elengedne. Engem egyszer fél nap alatt döntött le a lábamról egy vírusos betegség, méghozzá úgy, hogy semmi előjele nem volt, még szórakozni se voltam sehol, mindössze dolgoztam előző nap, de éjszaka már kórházban voltam infúzión. Ha ez nem győz meg, akkor semmi.
9/24 anonim válasza:
De utána nem hisztizz, ha visszaesel és súlyosabb lesz az állapotod! Egy buli miatt kockára tennéd az egészségedet? Na te sem vagy normális!
10/24 anonim válasza:
Rendes hogy megígérsz anyukádnak valamit, de akkor azt már tartsd is be. Abban egyetértek anyukáddal hogy pihenned kéne, de mégis csak 16 éves vagy. Ha már jobban érzed magad, nincs semilyen fájdalmad akkor győzd meg valahogy ;) Amúgy ha mégsem sikerül, akkor ne izgulj, lesz még buli. ;) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!