Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek a helyemben? Mi...

Mit tennetek a helyemben? Mi lenne a legjobb a kisfiamnak?

Figyelt kérdés
El kell utaznom egy helyre repulovel es ket napig kell ott maradnom (egyik du. megyek, masik nap este erek vissza). A kisfiam nem johet velem, mert hivatalos ugyben megyek, gyerek nem johet es lehetetlen elhalasztani vagy lemondani. A ferjem kulfoldon lesz, amikor mennem kell erre a helyre es onnan nem engedik el, mert katona. Most koltoztunk uj helyre, senkit sem ismerek. Szerintetek kire bizzam a kisfiamat ugy, hogy valakinel 1 ejszakat ott kell toltenie? Tudom, hogy nagyon rossz helyzet, de nem vihetem magammal semmikepp. A rokonok, nagyszulok messze elnek, nem Europaban lakunk. A kisfiam 3 eves lesz. Hogy szurjem ki, hogy kiben bizhatok meg?
2011. júl. 3. 01:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Na de nem Európában HOL élsz és hová kellene utaznod, mikor?

Az előző feltett egy jó kérdést, de te nem válaszolod meg,...

2011. júl. 3. 04:53
 12/16 anonim ***** válasza:
57%

viszont a gyereket is szoktatni kene, legalabb 1x rövidebb es egyszer hosszabb időre (úgy, hogy elmész) találkozzon azokkal, akiknél majd éjszakára marad.

többiek: nem mindegy hogy Kanadában lakik-e vagy Ausztráliában? Persze ha civilizált országban könnyebb megoldani a bébiszittert, mintha a sivatagban vagy a dzsungelben lakna...

2011. júl. 3. 07:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
amúgy akár vinni is lehetne a gyereket, és a hivatalos ügy intézése KÖZBEN játszóházban stb rábízni dadára (vagy előzőleg neten utánanézni)
2011. júl. 3. 07:55
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miert szamit, de az USA-ban elek (csak ezt mar le sem irom itt sehol valaszban, mert akkor lepontoznak akarmit is irok). Ahova mennem kell varosba, oda nem akarom vinni, meg sosem voltam ott, nem tudom, hogy mik vannak ott. Itt helyben szeretnem elintezni, hogy itt maradjon valakivel. Meg nem esedekes, szoval van ra ido, hogy talaljak valakit.
2011. júl. 3. 17:36
 15/16 anonim ***** válasza:

És MIKOR kell elutaznod? (Erre sem jött válasz...)

Egyébként, akármennyire is nem látod annak, de azért fontos, hogy hol éltek, mert nyilván az USA más közeg, mint mjuk Törökoroszág. Szomszédaiddal nincs kapcsolatod? Nekik nincs gyermekük, akivel a fiad barátkozhatna? Vagy a játszótéren nincs olyan szülő, akivel jóba lettél, mert mjuk neki is van hasonló korú csemetéje? Babysitter-szolgálat nincs a városodban/településeden, esetleg nyári óvoda vagy játszóház?

Hogy kiben bízz meg? Beszélgetned kell azzal a szülővel vagy személlyel gyakrabban és nem felszínesen, hogy ki tudd szűrni kiben bíz6sz meg. Én is így válogatom meg azokat, akikkel bizalmas viszonyt létesítek.

Üdv: EE

2011. júl. 4. 15:06
 16/16 A kérdező kommentje:
Mindegy, koszonom a valaszokat, majd valahogy megoldodik. Nem szeretnek tobb reszletet ide kiirni magamrol.
2011. júl. 4. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!