Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos: Nagyon bunkó voltam a...

Fontos: Nagyon bunkó voltam a párommal! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Először is: tisztában vagyok vele, hogy egy hisztis, idegesítő, bunkó liba voltam, ezt nem kell részletezni, a kérdés az, hogy mit tehetnék?

Két napja úgy indult el dolgozni, hogy hív ha hazaért, menjek ki majd elé a megállóba. Hazamentem a szüleimhez (szomszéd lakótelepen laknak). Délutános műszakban dolgozott, aztán bevállalta az éjszakást is, mert dupla pénzért maradhatott. Nem hívott fel, én hívtam 22 óra után, hogy végzett-e, akkor mondta, marad.

Másnap próbáltam hívni, nem vette fel. 7-szer hívtam egész nap alatt, végigcsörgött, de semmi. Végighívtam a melóhelyét, haverjait, de senki nem látta. Akkor írtam neki, először kedvesen sms-t. Éjjel 3-kor felhívtam, akkor vette fel. Kérdeztem, mi van. Erre mondta hogy egész nap aludt, miután hazaért, és ezért nem vette fel. Letettük. (Amúgy a lakásban ahol lakik, otthon volt a főbérlőnéni, akinek nincs mobilja, a vezetékes meg rossz volt. De ma beszéltem vele és tényleg egész nap pihent, ahogy párom mondta.) Akkor bebolondultam, hogy miért nem hívott mikor reggel hazaért? Mindig szokott telefonálni. Visszahívtam, veszekedtem vele, erre mondta, hagyjam már aludni, majd ma találkozunk, válaszolni akartam, és kinyomta a telefont. Na ekkor lettem pipa igazán (jó, meg otthon piálgattunk is és nem igazán bírom az alkoholt), és minősíthetetlen hangnemben írtam neki üzenetet, hogy "B@zd meg, szétvagdalom a ruháidat ha nem tudsz normálisan viselkedni velem, te idiót@! Akkor hívjál, amikor szükséged van valamire, ahogy szoktad, bunkó!" Most megbántam, de nem hívhatom fel, szégyellem magam. Ha ő keres, mit tegyek? Hogy hozhatnám rendbe? Most biztos mérges rám, és meg is van sértődve.

22/N

2011. júl. 2. 16:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret gyorsan megbocsát ez csak egy apró kis vita volt túl kell lépni rajta és kész.
2011. júl. 2. 17:35
 22/24 A kérdező kommentje:
Na jól van, úgy látom nagyobb volt a füstje mint a lángja... Szóval felhívott és azt mondta nem haragszik, hiányzom neki (ma még dolgoznia kell) sőt, tök kedves volt! :) Köszönöm nektek!!! :)
2011. júl. 2. 19:19
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Örülök,aztán legközelebb számolj 10-ig:-)))
2011. júl. 2. 19:29
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor én azért leszögezem hogy sztem volt igazság abban amiért kiakadt a kérdező. Én előző nap beszéltem meg barátommal hogy másnap délelőtt találkozunk. Egész nap hívtam és baszott felvenni, vissza se hívott ami egyáltalán nem rá vall. Majd estefele méltóztatott felhívni hogy a kórházban van, gyomormosást kellett rajta végezni. Azt hagyjuk hogy ezek után mégjobban mérges voltam rá. Vagyis: nekem volt igazam mindenben. Lehet hogy nagyon bunkó sms-t írt, de idegességében az ember mint tudjuk mond olyanokat amiket nem gondol komolyan. Egy rövid sms-t meg igazán elereszthetted volna hogy megérkeztem. Biztos nagyon megerőltető lett volna megírni.
2011. júl. 2. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!