Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos: Nagyon bunkó voltam a...

Fontos: Nagyon bunkó voltam a párommal! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Először is: tisztában vagyok vele, hogy egy hisztis, idegesítő, bunkó liba voltam, ezt nem kell részletezni, a kérdés az, hogy mit tehetnék?

Két napja úgy indult el dolgozni, hogy hív ha hazaért, menjek ki majd elé a megállóba. Hazamentem a szüleimhez (szomszéd lakótelepen laknak). Délutános műszakban dolgozott, aztán bevállalta az éjszakást is, mert dupla pénzért maradhatott. Nem hívott fel, én hívtam 22 óra után, hogy végzett-e, akkor mondta, marad.

Másnap próbáltam hívni, nem vette fel. 7-szer hívtam egész nap alatt, végigcsörgött, de semmi. Végighívtam a melóhelyét, haverjait, de senki nem látta. Akkor írtam neki, először kedvesen sms-t. Éjjel 3-kor felhívtam, akkor vette fel. Kérdeztem, mi van. Erre mondta hogy egész nap aludt, miután hazaért, és ezért nem vette fel. Letettük. (Amúgy a lakásban ahol lakik, otthon volt a főbérlőnéni, akinek nincs mobilja, a vezetékes meg rossz volt. De ma beszéltem vele és tényleg egész nap pihent, ahogy párom mondta.) Akkor bebolondultam, hogy miért nem hívott mikor reggel hazaért? Mindig szokott telefonálni. Visszahívtam, veszekedtem vele, erre mondta, hagyjam már aludni, majd ma találkozunk, válaszolni akartam, és kinyomta a telefont. Na ekkor lettem pipa igazán (jó, meg otthon piálgattunk is és nem igazán bírom az alkoholt), és minősíthetetlen hangnemben írtam neki üzenetet, hogy "B@zd meg, szétvagdalom a ruháidat ha nem tudsz normálisan viselkedni velem, te idiót@! Akkor hívjál, amikor szükséged van valamire, ahogy szoktad, bunkó!" Most megbántam, de nem hívhatom fel, szégyellem magam. Ha ő keres, mit tegyek? Hogy hozhatnám rendbe? Most biztos mérges rám, és meg is van sértődve.

22/N

2011. júl. 2. 16:44
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:53

Nem, szőke! :P

Ruhás rész: a cuccai közül csak ruhák vannak tőle a szüleimnél...

2011. júl. 2. 16:55
 12/24 A kérdező kommentje:
Na, lehet tényleg, hogy egy kedves üzenetet kéne neki írnom. Mert a hangomat nem tudom, elviselné-e egy ilyen hiszti után... De tényleg nagyon aggódtam érte, ja és azt is írtam, hogy ő ígérte hogy hív ha hazaér, de nem tette (amúgy másik városba jár dolgozni).
2011. júl. 2. 16:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ajh :( Ugyan ilyen hirtelen haragú vagyok én is... de talán sms-ben, telefonban könnyebb moderálnia magát az embernek.. Fokozatosan lehet javítani a helyzeten. Szerintem írj egy rövid, de lényegre törő smst, hogy elborult az agyad, szeretnéd tisztázni, ha kipihente magát és tudtok találkozni szóljon.
2011. júl. 2. 16:59
 14/24 A kérdező kommentje:
Ja, meg hát vele szerettem volna lenni mikor itthon van. Mindig együtt alszunk. Sokat dolgozik, így keveset tudunk találkozni, az együtt alvás meg ezért is fontos. De azt mondta, hajnalban már nehogy átmenjek, mert mindjárt kelnie kell.
2011. júl. 2. 17:05
 15/24 A kérdező kommentje:

23/F 16:54

Hát annyiban értünk egyet, hogy h. pics@ voltam.

De azt nem részletezném, hogy neki is van már egy-két dolog a számláján, például féltékenységi cirkusz baráti társaság előtt, ok nélkül (alapvetően egy nyugodt férfi). De ez nem ide tartozik.

2011. júl. 2. 17:13
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
nekünk hiába mentegeted magad:) fogd az a telefont és írj egy smst vagy hívd fel, és ne találgass, hogy "biztos mérges, biztos megsértődött". egyébként szerintem jogos volt a kiborulásod, de én ilyen hangnemben smst soha nem írnék a páromnak és nem is beszélnék így vele.
2011. júl. 2. 17:15
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:54 vagyok. Jártam hasonlóan. Azzal a különbséggel, hogy én nem keltem így ki magamból. A párom munka után mindig hazajött, soha nem késett sokat. Egy alkalommal viszont igen. Vagy egy órát. Hiába próbáltam hívni, nem tudtam elérni sem. Mikor hazaért, kiderül, hogy egy haverja szólt neki, hogy valamit segíteni kellene, elment hozzájuk, a telefont a kocsiban felejtette és nem nézte meg.

Akkor eléggé rápirítottam, hogy hogy gondolja, hogy nekem egy szót sem szól?

Persze megsértődött, hogy ne is bízzak benne, biztos csajozni volt.

Akkor szépen leültettem és nyugodtan elmagyaráztam neki, hogy tényleg azt hiszi, azért voltam ilyen ideges, mert minden lépését ellenőrizni akarom? Hát nem. Mivel mindig egyenesen hazajött és meg is beszéltük, meg is ígérte, hogy ha valami közbejön szól, eszembe sem jutott, hogy nem tartaná be az ígéretét, ha nem történt volna valami komoly baj. Ráadásul nemrég történ azon az útszakaszon, amerre kocsival járt egy komolyabb baleset. Megkértem rá, hogy mindegy, hogy megmondja-e hol van, nem zavar, ha órákat késik, csak szóljon, hogy késni fog, mert belehalok az aggodalomba. Nekem már ő a mindenem.

Azt hittem, tovább veszekszik majd, de össze-vissza ölelgetett és azóta soha tíz percet nem késett anélkül, hogy szólt volna, pedig azóta évek teltek el.

Vannak helyzetek, amiket nyugodt, értelmes beszélgetéssel meg lehet oldani, szerintem a tiétek is ilyen.

2011. júl. 2. 17:16
 18/24 anonim ***** válasza:
89%

Jaj én is ilyen hülye pi..a hirtelen haragú vagyok(magamra értettem nyilván)

Majdnem egyszer az én kapcsolatom is ment a fenébe a hisztim miatt!

Kérj tőle bocsánatot,majd hagyd,hogy higgadjon le!Le fog idővel,biztos!

Sok sikert!

2011. júl. 2. 17:16
 19/24 A kérdező kommentje:
Ezt írtam: "Szívem, bocsáss meg! Nagyon bánt hogy bunkó voltam! De senki nem tudott rólad és aggódtam érted! Csak veled akartam lenni. Szeretlek!"
2011. júl. 2. 17:28
 20/24 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a sok ötletet, aranyosak vagytok, mindenkinek ment a zöld kéz! ;) Nem tudom mit reagál, de ha kapok választ, megírom!
2011. júl. 2. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!