Ha a "házinéninek" nem tetszik valami, egyszerűen kizavarja a házból a barátom. Ennél jobban meg lehet alázni valakit?
Figyelt kérdés
Barátomról van szó, élettársánál lakik kertes házban. Ha a "házinéninek" nem tetszik valami, egyszerűen kizavarja a házból, mert az övé, ez a birka meg ilyenkor vagy a kazánházban alszik, vagy a kutyája mellett a kennelben.
Milyen tanácsot adnátok?
2009. márc. 27. 21:37
2/13 anonim válasza:
keressenek másik albérletet. ennyi
3/13 anonim válasza:
Tényleg "birka"! Milyen férfi az, akivel ezt meg lehet csinálni?? Iszik vagy miért zavarják el?
4/13 A kérdező kommentje:
Lehet, rosszul fogalmaztam:
-nem rólam van szó, hanem egy szerencsétlen barátomról.
-a "házinéni" az élettársa, aki előbb-utóbb kicsinálja!
2009. márc. 27. 21:55
5/13 anonim válasza:
Én így értettem (3. válaszoló vagyok)
6/13 anonim válasza:
Én is így értettem, ezért írtam így a válaszomat, hogy ezt a tanácsot add neki: Pakolj és költözz! Első válaszoló voltam.
7/13 anonim válasza:
Meg lehet ennél jobban is alázni valakit, de ez nem mentség sem a barátod birkaságára sem a házinéni viselkedésére. A barátod pakoljon szélsebesen és keressen magának más albérletet, a házinénit oedig olyan gyorsan felejtse el mintga soha nem is ismerte volna. A barátod nem gondolkodik??? Ezután mi jöhet még? Az, hogy a drága házinéni láncraveri?
8/13 anonim válasza:
Ez a nő nem egy társ és nem is egy társat lát a barátodban, hanem egy szerecsétlen pincsikutyát, aki a kénye-kedve szerint bohóckodik. Ez nem kapcsolat, azonnal ki kell lépni belőle, mert teljesen elveszi /ha még nem tette/ az önbecsülését és egy rakás szerencsétlenségnek érezheti csak magát.
9/13 A kérdező kommentje:
Tökéletesen így látom én is! A baj az, hogy állítólag szereti azt a nőt, aki 5 évvel idősebb nála, szépnek semmiképpen nem mondható, és pokolian agresszív.
Nem érdekel, holnap beszélek vele, a válaszaitokat is megmutatom neki.
2009. márc. 27. 22:14
10/13 anonim válasza:
Szereti??? Normalis a te baratod? Dolgozik? Van penze, vagy nincs neki semmi penze, es kenyszerbol huzza meg magat a nonel? Ez szornyu! Azonnal beszeljel vele, es koltozzon inkabb hozzad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!