Régen (30 évvel ezelőtt) a 20-22 éves apa fiatalnak számított? A ti szüleitek hány évesek voltak, amikor születtél?
34 évesek voltak.
Mindkettőjüknek a második házassága volt amibe én beleérkeztem, de apunak már volt 2 gyereke.
Az én szüleim nem rontották el velem az életüket. Kérdezted, hogy miért kéne.
Rém egyszerű: Ocsmány világ az, ahol kinéznek mert fiatalon merészelsz szülni, pedig felnőtt értelmes nő vagy, a férjed pedig tisztességes ember. A szüleim is érett felelősségteljes emberek voltak, házasok, és tervezett gyerek voltam. Biológiailag is ebben a korban a legalkalmasabb a gyerekvállalásra az ember.
Szívből sajnálom azokat, akik vállalnák, de anyagilag nem tehetik meg. Fantasztikus dolog, ha fiatal szülei vannak az embernek.
Anyu 17, apu 19.Szerelem gyerek vagyok!
17/F
Anyukám 30,apukám 34 éves volt.
3. gyerek voltam-vagyok
Anyukám 25 volt, apukám 29 (első gyerek vagyok), van egy három évvel fiatalabb öcsém is.
Mondjuk szerintem 30 éve is fiatalnak számított a 20-22 éves apa, csak nem annyira, mint mostanság. Mármint annyira nem volt kirívó eset, de én úgy tapasztaltam, hogy a velem egykorú ismerőseimnek a szülei is egykorúak az én szüleimmel, vagy talán picit idősebbek is, néhány évvel. Legalább is az apukák.
Mindketten 21 évesek voltak.
Én 27 évesen szültem,a férjem 28 volt akkor.
Anya 19,23,28
Apa 27,31,36
Első gyerek vagyok,most 32éves,2öcsém van 28 és 23évesek.
Én 30évesen szültem,akkor a párom 32éves volt. A kislányom 16hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!