Hogyan mondjam (intézzem el) a szakítást ma a barátommal?
7 hónapja vagyunk együtt, de az utobbi 3 hónap csak vitatkozással telt el, nagyon sok minden szól az mellet, hogy ez a kapcsolat végét jelenti. Legfőképpen a bizalom elvesztése mindkettő félnél.
Ma ide jön hozzám, de máshogyan nem tudtam ide csalogatni csak úgy, hogy kedves(ugyan olyan) voltam vele.
Ha valaki tudna nekem segíteni megköszönném!
Én sosem indokoltam meg a szakításaimat. Egyszerűen közölni kell, hogy "sajnálom, úgy érzem nekem ez nem fog tovább menni, ezért szeretném befejezni a kapcsolatot" ezen kívül, ahogy egy előző mondta, örülsz az együtt töltött időnek, és szép emlékeket fogsz őrízni, de ami nem megy nem kell erőltetni. És pont. Így nem tud belekötni semmibe. Nem kell magyarázni a bizonyítványt, hogy ki milyen meg mit mondott meg mit csinált. minek. bele fog kötni. felesleges. TE már eldöntötted mit akarsz és kész. pont. ha belekérdez, azt kell ismételni, hogy nem azt érzed amit kellene, és nem fog menni. ennyi. ha meg elkezd hülyeségeket a fejedhez vágni, el kell menni, vagy ha nálad van, ki kell dobni. az ajtó felé tuszkolni hogy most már menjen el. de ha ilyen, jobb lenne semleges helyen lenni. könnyebben ott tudod hagyni.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!