Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová fejlődik még a világ?...

Hová fejlődik még a világ? Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

Nekem a könnyeim is kijönnek, ha ilyet olvasok, hogy hová jutunk lassan...

[link]

2011. júl. 2. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

És századokkal ezelőtt 12 évesen is Normális volt szülni?!

Mert szerintem nem volt az, hiába volt akkor is ilyen a világ. 12 évesen nem hiszem, hogy olyan normális lenne szülni,sem régebben nem volt normális sem most. Manapság meg főleg nem normális. Elvileg akkor tanul az ember suliban, nem is tudom hány éves korig, kinek hogy. Van aki egyetemet végez vagy csak valami szakmát de akkor is kb 20 éves lesz mire végez a sulival, ahhoz hogy valamivel meg tudjon élni. Nem de? 12 évesen meg maximum én meg a többi barátnőm is annó még játszottunk együtt, beszélgettünk, sétálgattunk.

Manapság meg már az ciki, ha valakinek nincsen barátja 12-15 évesen meg ha még szűz.Vagy, ha nem jár bulizni.Csak én is néztem mikor a régi általános sulimba visszamentem. Agyonfestett, szolizott, kurv@s öltözékkel (magassarkú, rúzs, műköröm,miniszoknya,kivágott felső)flangáltak végig a folyósokon. Azt hittem valami rib@ncképzőbe kerültem hirtelen. De nem még sem, ez az új generáció. :) Pedig én sem vagyok olyan idős, 19 éves vagyok. De ez nem volt régen, Régen tudták a gyerekek, hogy mi a jó.És nem így akartak érvényesülni, mint manapság a legtöbb tinédzser. Úgyhogy jogosan mondhatjuk azt, hogy igen kezd elkorcsosodni még jobban ez a világ.

2011. júl. 2. 12:29
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Annyian jöttök ilyenkor a középkorral, hogy akkor az volt normális.

És gondolom a középkor többi fantasztikus vívmányát is pont ilyen klassznak és természetesnek gondoljátok, pl. a 30 éves átlagéletkort a nőknél, hogy nincs szava a férfival szemben, és a teste a férje tulajdona, úgy rendelkezik az életéről, ahogy tetszik.

Ennyire rajongtok a középkorért, akkor tessék mindenestől szeretni, tokkal-vonóval.

De amikor sminkelt, vasalt hajú, "iskolázott" (a középkori nőkhöz viszonyítva, akiknek nem volt szabad tanulni, mert az asszonyállat csak szülni való), műkörmös csajok vitatják ezt meg, a számítógépen meg a neten, akkor elég morbid ez a nagy rajongás a középkorért.

Akármilyen hihetetlen: a szexuális élet kezdete együttjár minden kultúrában és társadalomban azzal, amikor már elég érettnek tartják a fiatalt a családalapításra.

A középkorban 13 évesen anya volt, és természetes volt 12 évesen szexelni.

A nagyanyáink 16 évesen szültek, ők 14-15 évesen kezdtek szexelni.

Anyáink 20 éves kor után lettek anyák, nekik a 18 év körüli kezdés volt az átlagos.

Most meg minden kis idióta azt hiszi, ha bekap egy bogyót, akkor tekerhetnek ezerrel, mert vele nem eshet meg, hogy gyereke lesz, űzik is az ipart már 13-15 évesen, miközben gyereket 30 éves kor körül terveznek a legtöbben.

Nincs ez így jól, elég megnézni, hány nem tervezett gyerek születik, és milyen sok az abortusz.

2011. júl. 2. 12:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:29

Ez a "bezzeg a középkorban már 3 évesen dugtak-szültek" csak duma, és a valóság az, hogy a mai generáció korábban érik nemileg, mint az előző generációk, vagyis a középkorban az átlag 14 évesen kezdett menstruálni, vagy még később.

Ebből következik, hogy annyira akkor mégsem lehetett elterjedt a 12 éves anya, mint ahogy itt előadják páran.

Én meg inkább a tudományos tényeknek szoktam hinni, mint pár fa.sztarisznya tizenévesnek, akik össze-vissza kamuznak, hogy ne legyenek mások szemében ri.bancok, mert ennyi idősen már szexelni akarnak.

Hja, és a középkorban a nők szűzen mentek férjhez, és életük végéig egy férfi volt a lábuk között. A du.gás a gyerekcsinálást szolgálta, ha megvolt a létszám (egy, kettő, öt fiú gyerek), az életben többé nem nyúlt hozzájuk az uruk, életükben talán 20-szor szexeltek összesen.

Drágaságaim, ha már középkor: EZT IS LEHET UTÁNUK CSINÁLNI!!!

2011. júl. 2. 12:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Én amondó vagyok, hogy az ilyen kis szexéhes lánykákat mind exportálni kellene arab országokba, ott ennyi idősen nyugodtan lehetnek náluk 30 évvel idősebb férfiak feleségei és agyba-főbe szülhetnek.

Szerintem visszarínák a gyerekszobájukat...

2011. júl. 2. 12:40
 15/16 anonim ***** válasza:
24%

12:36

"Én meg inkább a tudományos tényeknek szoktam hinni, mint pár fa.sztarisznya tizenévesnek"

Légyszives akkor alátudnád támasztani valami forrással az állításaidat? Nekem töritanárom mondta, hogy az ókorban vagy egyiptomban(nem emlékszem pontosan mikor, 9 éve volt) 11 évesen már szültek.

Lehet, hogy nem mindenki, de a lényeg, hogy nem volt elítélendő.

(Nem azt mondom persze, hogy ez lenne a követendő példa, csak az hülyeség cseppet, amikor úgy adják elő, hogy a MAI világ mivé lesz)

2011. júl. 2. 12:51
 16/16 anonim ***** válasza:
27%
A középkorban sem kezdtek később menstruálni a lányok. Egy átlagos nő élt vagy 40-45 évet és már nagymamaként, dédnagymamaként halt meg. Nekem van egy ismerősöm, aki már 36 évesen nagymama volt és most 39 éves.
2011. júl. 2. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!