Anya szürcsöl és csámcsog. Hogyan tudassam vele tapintatosan, hogy ezt nem így kell?
Édesanyám egy nagyon odaadó, kedves, a gyerekeiért mindent megtevő ember, tényleg nagyon kevés rosszat lehetne elmondani róla -ha én egyáltalán jogosult vagyok ilyesmire, ugyanis hálás vagyok hogy felnevelt.
Mióta más körökben mozgok rájöttem, hogy kezdenek idegesítőek lenni az itthoni kis dolgok: például édesanyám szegény nem tudja úgy meginni a kávéját hogy minden egyes kortyot ne 2 cmről szürcsöljön be, pedig ha megemelné a csészét minden gond nélkül lehetne inni. Ha vendégségbe megyünk igyekszik kicsit visszafogni magát, de nem megy szegénykémnek, így az üdítőt két méterről hallhatóan "gurítja le" a torkán, komolyan, minden korty hallszik ahogy csúszik le. Az evésnél is néha csámcsog szegénykém.
Nagyon érzékeny ember, így ha ezt megmondanám neki biztosan megsértődne és megint legbutábbnak érezné magát az egyetemet végzettek között (mint ahogy ezt pontosan ezekkel a szavakkal vágta a fejünkhöz, mikor egy viccen nevettünk és ő nem értette szegény). Tehát az egyetlen megoldás az lenne, ha valahogy RÁVEZETNÉM, mert szerintem ő nem veszi észre magát. Valami filmet vagy videót kellene becsempészni valahova, ahol erről beszélnek, vagy nem is tudom. Adjatok tanácsot, mert nem szeretném megsérteni a számomra legkedvesebbet!
21/L
"figyelj anyu, társaságban ne szürcsölj, mert mindenki rád fog figyelni. itthon viszont nyugodtan."
Szerintem ez nem jó,mert a kérdező anyukája azt fogja hinni,hogy a kérdező szégyelli őt.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:02
Ha már megszólítottál, a 84 %-al??
Ez azt jelenti, hogy : NEM VAGY 100-as !!
Fölötted, meg a kis fingerliző és csámcsogó "jogász"-t
le sem sz@rom!!!
Mellesleg micsoda képmutatás és alakoskodás,
hogy ha látják, akkor meg nem csinálod!!
Akkora a szád! Miért nem fing@sz egy jó nagyot a főnököd orra alá, miközben éppen előadást tart a római jogból...
Ha ennyire erzekeny anyukad mint ahogy leirtad akkor a ravezetesed is csak megbantana es csak meg kevesebbnek ertekelne magat.
Szeresd ugy ahogy van es inkabb "ezt" mond neki. Ha kiallsz erte az inkabb segit az onbecsulesen minthogy "szegyenled" mert megha ez nem is igaz neki ugy fog tunni.
Amugy senki sem tokeletes
egy korabbi hozzaszolonak:
Majd rá fogsz jönni,
hogy miért is neveznek minket nyugaton balkáninak!!
igy kezdodott amit irtal.
Attol mert h valaki nyugaton el meg semmivel sem lesz jobb.
Itt (nyugateuropai orszag) a nok jo 50% nem mos kezet WC utan persze sminket azt rak fel (ugyanazzal)kezzel!
Utanna kimegy es adja a lady-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!