Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma van a szülinapom! : ) De a...

Ma van a szülinapom! : ) De a barátom még azt sem mondta hogy boldogot:- ( Ti megsértődnétek?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat! 18L:)
2011. júl. 2. 07:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Népszerű a június-július környék, nekem pár nap múlva lesz, barátomnak pár napja volt szülinapja és egy csomó barátnőmnek-ismerősömnek is mostanában van, nem győzünk ünnepelni :D "

Ha te azt tudnád, hogy a mi családunkban is mennyire népszerü.

Mi 3-an vagyunk testvérek, mind a hárman júliusiak. Nagypapám is júliusi, sőt a fiam, és az anyósom is. Ez barátok közt is 6 szülinap csak júliusban. És ezek még csak a szülinapok....

Bár, mikor a fiam született, akkor kapta anyósom a legszebb szülinapi ajándékot.5 nappal előtte született a kicsi, igy anyósom szülinapján mentünk haza a kórházból. Igy csak vettünk 1 szál virágot, és odatettük a fiam mellé a babahordozóba, és adtuk oda anyósomnak, mikor hazaértünk. Mondanom sem kell talán, hogy a virágot észre sem vette. :))

2011. júl. 2. 16:24
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is júliusi vagyok:D És tegnap voltunk szülinapozni 1 ismerősünknél aki szintén júliusi és egyik barátnőm is júliusban született plusz unokatesóm :)

Amúgy boldog 18. születésnapot! :)

(szerintem msotanra ez az ügy már megis oldódott.:D)

2011. júl. 2. 20:09
 23/25 anonim ***** válasza:

Nekem is tegnap volt (júl 2.), de engem a barátom már úgy ébresztett, hogy mondta, aztán este fel is köszöntött. Akinek az sms-ére egész nap vártam az tesóm volt, de este 11körül az is megérkezett (barlangászni vannak, és nem nagyon van térerő)

Gondolom azóta már felköszöntött, de isten éltessen sokáig!

2011. júl. 3. 01:22
 24/25 anonim ***** válasza:

Hova tűntél?

Megsértődtél vagy nem kellett?

2011. júl. 3. 20:22
 25/25 anonim ***** válasza:
5 éve várom a választ, mi történt? Megköszöntött?
2016. dec. 13. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!