Hogy viccelhetném meg a férjem?
Nem bosszú jellegű dologra gondolok, inkább ugratásra. Az éjszaka összefirkált arc jellegű dolgokból már kinőttünk, de valami szervezettebb dolog jó lenne.
Minél kreatívabb az ötlet, annál jobb! :)
Menj el egyedûl kàvézni, majd hìvd fel, hogy tôrtént egy kis baleset, azonnal menjen érted! ( jò, ha akkor teszed ezt amikor mondjuk épp végez a melòhelyen, mert akkor biztos nem mulaszt el semmi fontosat) Ha odaért aggòdva, ôrûlj neki nagyon és mondj csak annyit, hogy hiànyoztàl, gondoltam ìgy jobban sietsz majd... :) vagy esetleg rajzolj, sminkelj egy bibit a kônyôkôdre!
Jò lenne tudni, mi az amit nem annyira szeret, vagy amitôl esetleg ìrtòzik!! ??? Segìts, hogy segìhessûnk! Tetszik a kérdésed :)
Baleset, betegség, terhesség - ilyennek nem illik viccelődni, én is k...a ideges lennék, ha azt hinném, neki baja esett. Ha kiderülne, hogy vicc volt, akkor még inkább.
Háát, annyira nincs ilyen szeret-nem szeret, pedig gondolkodom rajta. Tervezni nem szeret, mert addig hatszor közbejön neki valami (mert nem gondolja végig előre).
Valahol olvastam egy olyat - másik kérdésnél - hogy kamubehívót írni a katonasághoz, majd egy katonaruhás színészt ki is küldeni. Ez például nagyon tetszik, de volt katona, így eléggé képben van, hogy ilyen nem lehetséges.
De valami hasonló átverésre gondoltam.
Munkahelyét nem lehet bevonni, mert épp el akar jönni, ezért nem túl rózsás bent a viszony.
Segítőnek a lányát tudnám szinte bármibe bevonni, ő kapható a tréfára.
Egy régebbi példát tudok mondani:
Mielőtt összeházasodtunk, nekem javában szervezték a csajok a lánybúcsút, tudott is róla. Én viszont neki szerveztem a legénybúcsúját a legteljesebb titokban. Egy haver vállalta a lakás biztosítását, haverjainak a számát kilopkodtam a telefonjából (mindig szanaszét hagyja, soha nem néztem bele, amikor kellett volna, akkor naná, hogy le se tette...Murphy :)). Táncoslányt is szerveztem.
Majd a lányát felhívtam, hogy a fenti okok miatt csalja oda. Egy fedősztorit kitaláltunk, hogy az említett haverom barátnője kölcsönad neki valamit, meg vigye el pálinkázni (ő azt hitte, ennyi lesz a "legénybúcsú", hogy a lányával iszik).
Amikor készülődött, rászóltam, hogy mégse kinyúlt melegítőben menjen. "Nem mindegy mibe megyek? A lányomnak így is jó lesz!" Itt már a beavatott, lánybulira megérkezett barátnőim is adták alá a lovat, hogy fúúúj, ne égesse a lányát, hogy néz ki, nagypapás...
Nagy durrogva átöltözött, mi el lettünk mondva mindenféle bacogatós banyának. Indulás előtt a lányának is leeshetett, mert ő is felhívta, hogy miben jön? Akkor már lilult a feje, szegény lánya kapott egy középsúlyos ordítást a telefonban, hogy ne bacogassa már ő is.
Amikor odaértek, a lánya megállt az ajtóban, haver betessékelte. Temérdek pia kirakva, ágyba viccből guminő felfújva befektetve. Akkor azon akadt ki, hogy a lányával jött, és guminő van elől hagyva... Meg is kérdezte, hogy "buli lesz?". Haverom nézett, hogy még most se esik le neki... Mondta, hogy menjenek ki egy cigit elszívni az erkélyre (ott rejtőzött a banda). De hát a lányát most hagyja itt... Igen, nagylány, kibír 10 percet.
Az erkélyen esett le neki, hogy mi is folyik itt. Utána nagyon boldog volt, de utólag bevallotta, hogy amíg nem állt össze a kép, szétidegelte magát, hogy aznap mindenki hülye.
A táncoslánnyal előzőleg beszéltem, őt pedig arra kértem meg, hogy próbálja komoly arccal rávenni, hogy vonuljanak el a hálóba. A férjem maga a megtestesült lelkiismeret, így ezzel sikerült nagyon betalálni, ő már félrészegen, alsógatyában tiltakozott, hogy nem lehet, nősül, de ne vegye magára a lány, mert nagyon kedves amúgy, közben a szintén beavatott haverok "ócsárolták", hogy milyen fatökű. Dramaturgiai csúcspontként a lány elsírta magát, hogy biztos nem elég szép, összeomlott az önbizalma, stb. A férjem nagyon zavarban volt, kínjában megkínálta innivalóval, hátha attól jobban lesz és sűrűn elnézést kért. A jelenet végén a lány nagy vigyorral közölte, hogy nem csak a műsort, de ezt az utójátékot is én rendeltem és ne vegye a lelkére, csak színészkedés volt. (A lány kapott plusz párezret a profi alakításért :))
A fenti sztori elég komoly szervezést igényelt, amire most is hajlandó lennék.
Szia nem tudok jó ötletet sajna :(
De Te már írtál ki ilyen kérdést nem?
Huh, emlékszem egy kérdésre, ami egy szintén ilyen bolondos párról szólt. A feleség írt be, hogy milyen tréfával tudni átverni megint a férjét. Ezt vagy több oldalon keresztül, mindenki leírta a sztoriajit, meg a kérdező is :D
Ha valaki tudja, akkor linkelje be, én nem tudom, hol van...
Itt van az a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kérdező, vagy szenilis vagy :) vagy valaki más férje is tök ugyanilyen legénybúcsút kapott ;)
Itt a sztorid a 6. oldalon :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!