Mit tennétek ha a párotokat legjobb barátot-barátnőtők nyulná le?
Párommat akivel 2 éve együtt voltunk, a legjobb barátnőm szerette el tőlem. Feltünt, hogy állandóan felakar jönni hozzánk, és mindig a közelében akar lenni. Természetesen addig nem nyugodott mig össze nem jött vele a hátam mögött. És egyszer csak mire vagyok figyelmes?
Közli velem a párom, hogy egymásba szerettek a barátnőmmel, ne haragudjak de vigyem el a cuccaimat. Igyis történt másnap elmentem még pár cuccomért és a "barátnőm" már oda is költözött.
Ez a nő a szemembe tette a szépet, közbe pedig belegázolt az életembe és kiturt a kapcsolatomból.
Eltelt 2 honap még mindig kivagyok lelkileg, és ez a nőszemély telefonálgat és leveleket irkál, hogy ne haragudjak rá és nem szeretné ha ez rámenne a barátságunkra. Hát nem hiszem el, hogy lehet valaki ennyire pofátlan!
Ti mit füztök ehhez?
nem igaz!!!!
te egy erős, becsületes, büszke NŐ vagy!!! (: ha találkoznál velük az utcán, ellebegsz mellettük mint Paris Hilton és Hófehérke keveréke.
a szerelem erejét nem lehet lebecsülni. nem hibás egyik fél sem. nem gázolt bele,és nem túrt ki. egyszerűen nem te voltál a fiúnak az igazi,és neked se a fiú volt az. ez most nehéz,de hamarosan megérted ezt és még örülni is fogsz,h nem húztátok tovább egymás idejét, te is meg fogod találni a párodat,hidd el!
megbocsátás nem könnyű,sztem egyelőre nem is fog menni,mond meg neki,h ez nem olyan egyszerű. ne gyűlölködj,próbálj kilépni lelkileg a dologból,ne rájuk pazarold az energiáidat,hanem arra h magadat gyógyítod,erősíted.
ha megteheted utazz el picit egyedül,az jót tehet.
ami még sokat segíthet: pakolj el mindent amit tőle kaptál-ki is dobhatod,az a legjobb- akár a szobádat is átrendezheted,pl egy új függöny,és máris érzed az új életedet.
a lényeg,h TE jól legyél. ne azzal foglakozz h ők mit csinálnak,h vannak. azzal csak az ő energiáikat erősíted te pedig belerokkansz. valószínű h ők jobban passzolnak egymáshoz. valószínű,h ez a dolog már régóta érlelődött bennük. nem a te hibád,de nem is az övék. ezt a helyzetet nem lehetett volna szebben megoldani. ha úgy hagy el h nem mondja meg miért,akkor az fájna. később úgyis összejöttek volna és akkor meg azt éreznéd h hazudtak neked csomó ideig,miért nem volt őszinte?
hidd el az se jobb ha a volt párod őt szereti,de téged meg nem akar megbántani és inkább veled marad.
vond le a tanulságokat,éa ha az megvan, az új életedbe hamarosan megérkezik az aki tényleg a tiéd.
Ha igazán szeretett volna téged a pasid, akkor a barátnőd akárhogy kapálózhatott volna...
Gondolj arra, hogy így még jól is jártál, ugyanis megszabadultál egy pasitól, aki téged nem is érdemel igazén, illetve egy barátnőtől, aki valójában nem is barát!!!
Miért, feltétlenül csak a kérdező pontozhat le?
Ha meg ennyire felkapod a vizet azokon a szar pontokon, akkor meg is érdemled!
A válasz megírásának időpontja: ma 17:16
Ma érkeztem haza mivel egész délután nem voltam otthon és most olvasom a válaszokat.
Illetve szerinted ha én 1 szavazattal lepontoználak ennyi %-ot venne le? 1 ember még édes kevés ehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!