Vajon kit válasszak és melyik döntés lenne a helyes?
Van egy 4 éves kapcsolatom ami már nem működőképes,vagy is az lenne de a barátnőm nem hajlandó változtatni a dolgokon!Nekem vannak terveim a jövőre nézve,vele is lett volna de ő ezért nem hajlandó semmit tenni hogy jobb és szebb jövőnk legyen,mint anyagilag mint lelkileg!
Ő szeret még,azt állítja de én ezt már nem tudom neki el ehinni mert semmi meg mozdulása nincs a jövőnk érdekében.
A szexről nem is beszélve....
Közben meg ismerkedtem egy lánnyal de semmi nem volt köztünk és nem is lesz egy jó darabig,addig biztos nem amíg nem zárom le ezt a kapcsolatot,vele úgy érzem hogy lehetne tervezni és egy hullámhosszon vagyunk és eddig több biztatást kaptam tőle mint a páromtól 4 év alatt és ez oda vissza működik,tehát tudjuk egymást támogatni!
Nyilván amíg nem zárom le ezt a kapcsolatot addig nem lesz köztünk semmi.
nem kell egyből szakítani. kicsit vonulj külön mind a két lánytól, pároddal tartsatok egy kis szünetet. először is gondold át, hogy a párod vagy a másik lány hiányzik e jobban meg azt is, hogy akkoris otthagynád e a jelenlegit ha az új nem lenne. ha ott is hagyod szerintem semmiképp ne kezdj bele egyből az új kapcsolatba.
egyébként családi gondok miatt sajnos én is elhanyagoltam kicsit a párom, utólag már tudom, hogy a saját lelki problémáim miatt nem kívántam a szexet stb.. ő meg pont azt csinálja mint az akivel 4 éve együtt vagy.. van egy 1/3-ad házrésze és a büdös életben nem akar elköltözni onnan ami annyit jelent, hogy mindig együtt élne az anyjáékkal meg a két testvérével szóval esélytelen, hogy összeköltözzünk, mert én oda nem megyek. de tudom, hogy szeret annyira, hogy el fog miattam költözni és külön leszünk egyszer. minden megbeszélés kérdése. ha szeret változtatni fog, ha meg nem... te is tudod. kivánom neked, hogy helyesen dönts :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!