Egy templomban ismertem meg a párom. Mi ebben az olyan meghökkentő?
"Mindig jönnek a megjegyzések, és/vagy a grimaszok."
Kedves kérdező! Kikkel szoktál erről beszélgetni? Mindenen röhögő, éretlen kamaszokkal? Vagy gyengeelméjűkkel? Mert normális, komolyabb embereknek ez egyáltalán nem téma. Még úgysem, hogy erről bármilyen véleményt kellene mondaniuk. Őszintén nem értem, hogy milyen társaság lehet, ahol ez egyáltalán szóba kerülhet?
Ha Te ilyen kellemetlenül érzed magad ettől,akkor egyszerűen mondj mást,nem kell elmondani mindenkinek.
Mi a férjemmel a pszichiátrián ismerkedtünk meg,egyik nagyon közeli hozzátartozóm pszichiáter,és éppen neki vittem ebédet,mert egész nap dolgozott.A férjem meg látogatni ment az egyik rokonát,de eltévesztette az épületet,és ott kóválygott,mire leszólított,hogy jó helyen jár e,a belgyógyászatot keresi..Így kezdődött a mi kis történetünk..Amikor mondjuk hogy a pszichiátrián ismerkedtünk meg,mindenki elképedve néz ránk,mi meg még mondjuk is,hogy igen,igen,ott!!Utána meg akkorákat röhögünk,hogy csak na.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:42
Ez tök jó!!! :DDD Nagyon jófejek vagytok!! :)
A templomban sok mindent lehet csinálni, amin az emberek kiakadnak. Az is csak egy épület. Viszont tényleg nem mindennap hallja azt az ember, hogy templomban ismerkedtek. Ha nem vagy vallásos, nem csoda, hogy megkérdezik, hogy mit kerestél ott. Ha viszont igen, akkor nem értem a kérdést.
De ez a pszichiátria! Ez tényleg nemsemmi, megnézném azokat a fejeket =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!