38 évesen tartsam meg a babát? Eddig nem terveztük a férjemmel első baba lenne. De most érzem igazán hogy milyen lenne anyának is lenni.
Persze:) Anyának lenni sohase késő. Egy ismerős/félg meddig rokon/ elvettette a gyerekét h a férj 3 gyerekének(akiből ma 2él,1ik külföldön) ne legyen konkurencia az ő közös gyerekük. Igy a mai napig nincs gyereke. S amikor terhes lettem azt mondta ha Ő képes volt rá a szeretett férje miatt akkor én is... Amikor meg megmutattuk az uh-t reakcio:mennyit fejlödött a technika h igy megnézhető a baba is otthon....
Egyébként 35év felettt kötelező az amniocentézis.25L
Visszaolvasva,valóban ahogy fogalmaztam..Nem így akartam,nem tudom hogy sikerült ilyen szerencsétlenre.Úgy akartam valahogy kérdezni,hogy van e valami jó "taktika"rá,hogy sikerüljön ilyen korban nekünk is.A teherbe esés rovatban szoktunk ilyenekről beszélgetni.
Még egyszer ne haragudj,nem így akartam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!