38 évesen tartsam meg a babát? Eddig nem terveztük a férjemmel első baba lenne. De most érzem igazán hogy milyen lenne anyának is lenni.
Én megtartanám:)!
Nagyon sok vizsgálat létezik, melyekkel időben kimutatható, ha baj van.
Én megtartanám, pedig 33 éves vagyok és nem akarok gyereket. Félek én is mindentől: a szüléstől, terhességtől, hogy egyedül kell felnevelnem, hogy megcsúnyulok, hogy nem leszek jó anya, hogy örökli a felmenőim hülyeségeit, hogy nem lesz boldog, stb...
De ha nem nekem kéne rászánni magam, hanem egyszer csak ott volna a hasamban, azt hiszem nagyon tudnék örülni neki.
Vannak vizsgálatok, sok minden betegséget ki tudnak szűrni előre.
Amúgy megkérdezhetem hogy lesz terhes az ember véletlenül? Tényleg kíváncsi vagyok.
Naná :) Tekintve a korodat, már nem kellene nagyon későbbre halasztani, mert aztán még kisebb lesz az esélye a teherbeesésnek, illetve még nagyobb a különböző genetikai elváltozásoknak.
Én közel a 4-ik x-hez nagyon szívesen lennék a helyedben (még nekem sincs babám)!
Gratulálok, örülj, hogy itt az idő, legyél nagyon boldog !!!
szültem 42 évesen, semmi baja nem lett, egészséges, vidám baba.
Az orvos is azt mondta,hogy ma már annyival "fiatalabbak" a nők,hogy 40-45 évesen is sokan szülnek.
A klimax az elmúlt 30 évben 10 évvel tolódott hátrébb.
Beszélj az orvosddal és bizz meg benne
Jó dolog a gyerek,viszont én speciel nem szeretnék idős szülő lenni.Osztálytársaim sokszor panaszolták,hogy az ő szüleik már öregek 56-57 leszel amikor a ballagására mentek.És még idősebbek az esküvőjén. Ez sok gyereknek "stesszes" helyzet.
Az én szüleim 42 évesek voltak a ballagásomon és NAGYSZÜLEIM 63. Nem tudom miért halogattad eddig,de szerintem kár volt..
Én hiszek abban, hogy minden okkal történik.
Mivel nem akartatok babát a sors elintézte nektek, hogy legyen. Szerintem ez nem véletlen.
Gratulálok és azt kívánom, hogy tartsd meg és legyetek boldogok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!