Miert kell ennyire ellenezni egy kapcsolatot, csak azert, mert 12 evvel idosebb nalam a srac?
Az a helyzet, hogy nagyon tetszik egy 30 eves ferfi, es ugy erzem, en is neki, mindig nagyon kedves velem, meg viccelodik velem, bokol... En pedig arra gondoltam, hogyha tenyleg ugy alakulnak a dolgok, hogy szeretne, hogy legyek a baratnoje, belemennek. De az a bokkeno, hogy apum nem szeretne, mert szerinte csak addig fogok kelleni a fiunak, mig le nem fekszem vele. Most persze logikus, hogy egy honap utan nem adnam magam oda neki, de valamiert nagyon ellenzi ezt a kapcsolatot, es nem tudom, miert, mert nem is ismeri a sracot... Mit csinaljak?
18/L
Most készülsz abba a hibába beleesni amibe én tavaly nyáron. Én akkor 17 voltam és összejöttem egy 31 éves férfival. Jó volt kb. 3-4 hétig. De kezdtek előjönni a generációs különbségek. Apu nem tudott róla, anyu pedig nem örült neki, de nem tiltott. Aztán két hónap után vége lett. Azóta is zaklat. Összejöttem egy korban hozzám illő 23 éves fiúval(közben én 18 lettem), akivel sokkal jobb, akit szeretek és aki viszont szeret. 7 hónap után minden a legnagyobb rendben van.
Én nem lebeszélni akarlak, csak elmondtam a tapasztalataimat, de a döntés a tied.
18/L
De most ha meg se probalom, akkor nem tudhatom mi fog kisulni belole!
Azonkivul meg nagyon egy hullamhosszon vagyunk... Kozos erdeklodesi a korunk, o soha nem szeretett discoba jarni, ahogy en se, ezert is csak szulinapi bulikra jarok el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!