Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy másoknak...

Miért van az hogy másoknak olyan könnyen megy az élet?

Figyelt kérdés

Vannak ismerőseim, rokonok is akinek olyan könnyedén megy minden .Sikeresek, és boldogok ,kiegyensúlyozottak .És nem csak látszólag ..

Persze tudom mindenhol megvannak a problémák .-de azok olyan életszerűek. Nekem valahogy semmi nem jön össze egy ideje .Se barátok ,se párkapcsolat se munka. Még a mekiből se jeleztek vissza. :(Igaz csak másod állásnak akartam de akkor is ..

Mások megtalálják a hozzájuk hasonló embereket, barátokat ,társat ..engem pedig mindig azok találnak meg akik jobban emlékeztetnek a saját boldogtalanságomra..

Nem látszik rajtam semmi ,nem vagyok megkeseredett,de azért belül nagyon bántanak ezek a dolgok ..

Valaki hasonló helyzetben ?

Esetleg ötlet mit tehetnék .. ?

Nagyon elvagyok keseredve .. :(

2011. jún. 30. 08:52
1 2
 11/12 anonim válasza:

10. vagyok megint.

Az pedig, hogy másoknak könnyen megy minden, nem biztos hogy úgy van. Láttam egyszer egy filmet egy kőgazdag 40-es házaspárról, az ürge ingatlanügynök Monacóban. Irtó sokat keres. Míg vele foglalkoztak, mutatták párszor a feleségét, természetesen egy szőke cicababa volt. Gyönyörű lakásban éltek, két kicsi gyerekkel. Aztán oda jutottak, hogy megszólaltatták a feleséget. Na, akkor jött a döbbenet. Elmesélte a nő, hogy mire megszületett az első gyerek, TÍZSZER!!!!! vetélt el. Nem tudtam magamhoz térni. Kezdtem más szemmel ránézni. Hihetetlen amin átment. A következő amire felkaptam a fejemet, hogy ő nem enged be senkit a lakásában ott nincsen sem bébicsősz, sem takarítónő, mert ő maga rendezi a gyerekeket és a háztartást. Ez után a film után magamba szálltam! Nem szabad a külsőségek alapján megítélni senkit, attól hogy nem mutatják ki, lehetnek másoknak is óriási problémái, fájdalmai, csak ők nem akarják magukat sajnáltatni, hanem felemelt fővel küzdenek tovább. A múltba révedés, magunk sajnálata lehetetlenné teszi, hogy sikereket érjünk el!

2013. jan. 29. 08:18
 12/12 anonim ***** válasza:
"Mindenki saját sorsának kovácsa" sok igazság van ebben a mondásban, gondolkodj el rajta.
2013. jan. 29. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!