Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van ezekkel a 40es nőkkel?

Mi van ezekkel a 40es nőkkel?

Figyelt kérdés
Csak a tapasztalataim fogom leírni, amiket látok a családban. Lehet máshol nem így van. Tehát, nem tudok velük egy fedél alatt megmaradni, a folytonos beszólogatásaik miatt. Legtöbbször olyan dolgokról mondanak véleményt, amiről nem is tudnak semmit. Persze ha mond nekik az ember valamit, megsértődnek, még nekik áll feljebb, akkor is, ha az ember normál hangnemben beszél velük. Erre a legtöbbször a válaszuk "nehogy már te akarj nekem parancsolni" "hagyd abba a hatalmi harcaidat" "engem te ne nevelj" esetleg "tudom hogy szar vagyok, már mondtad párszor". Persze ez mind hülyeség, semmi köze a valósághoz. Miért lehet ez? Én arra gondoltam, hogy azért ilyen, azért mond ilyeneket, mert kiskorában több sérelem érte, pl. a szülei részéről. Talán tudnék nekik segíteni, hogy hogy lehet élni, egy normális békés életet, de nem hagyják, lezárják annyival "te még nem értél el semmit" "nem tudod milyen az élet, majd RÁJÖSSZ".
2011. jún. 29. 22:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%
Az én családomban is ugyanez van, sőt a szüleim barátai közt is mind ilyenek a 40-es nők! De nem csak most, 10 éve, gyerekkoromban is ugyanilyen házsártosak, elviselhetetlenek voltak. Anyám is dettó. :S Az okát nem tudom, de kikészítőek. Csak, hogy tudd, hogy igazad van és ez egy általánosabb dolog. :)
2011. jún. 29. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
te hány éves vagy?Mert ha még kamaszkoru,akkor érthető a negyvenesektöl,hogy mért nem akarnak tapasztalan tanácsokat végighallgatni...Én 22 vagyok,de el sem tudnám képzelni,hogy egy idősebbnek adjak tanácsot a viselkedéséröl.Az ilyeneket nem lehet már megváltoztatni.Szerintem
2011. jún. 29. 22:12
 3/12 A kérdező kommentje:
én 21 vagyok, és fejlettebbnek tartom a viselkedésem, az övéknél. ezt sosem mondom nekik persze, mégha nem is nagyképűségből gondolom ezt. szerintem tudnék nekik pár tanácsot adni, hogy kezeljenek dolgokat. én igazából úgy gondolom, nincs korhoz kötve, ki mikor változik, de lehet igazad van, 22 éves. lehet nem lehet változtatni rajtuk. igaz, görcsösen nem is akarok, egyszerűen csak magam miatt akarok nekik segíteni, hogy ne kelljen ezeket hallgatnom, de nem megy.
2011. jún. 29. 22:16
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Első vagyok, 20 éves. Én is ugyanígy vagyok, néha próbálok segíteni nekik, de abszolút nem hallgatnak rám. Sajnos ezek a nők végtelenül megkeseredettek, az okát nem tudom, de én ezt tapasztalom. A saját megkeseredettségüket próbálják kivetíteni az egész világra, és úgy próbálnak önbizalmat szerezni, hogy másokat aláznak. Sajnos, ha ők nem akarnak ezen változtatni, nem lehet mit tenni. Keseregjenek csak, én meg kerülöm az összeset. Ki nem állhatom, mikor, csak mert idősebbek, olyan dolgokban oktatnak ki, amihez 1. semmi közük, 2. életükben nem voltak ilyen helyzetben. Pl nálam az egyetem. Mindenki olyan okos az egyetemre járásommal kapcsolatosan, holott egyik nem volt még egyetem közelében sem, max messziről látták az utcán az épületet. De azért azt hiszik, ők az okosabbak. Be kellene látniuk az idősebbeknek is, hogy mindenkinek más sors jutott, mindenkinek mást kell megtanulnia az életben, és attól, hogy idősebbek, lehet, hogy egy fiatalabb már átélt egy helyzetet, ők pedig még nem, ergo a fiatalabb a tapasztaltabb abban a helyzetben. De neeem, ők ezt képtelenek belátni, mindenbe csak beleokoskodnak. Szánalmas.
2011. jún. 29. 22:25
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Én egy 35 éves nő vagyok, igazából most fogom tölteni a 36-ot. Én amikor "kis csitri" voltam és egy 40-es nő osztotta az észt akkor én is ugyanilyen voltam. Nem tudom, te mennyi idős lehetsz, de azt tudom, hogy nekem is megvolt a magam véleménye. Én csendben maradtam több okból is: ne szólj szám, nem fáj fejem és ha hallgatsz bölcsebb maradsz. Nagyon nagy volt az igazságérzetem, még ma is az, de idővel( és ez tényleg a korral jár) megtanultam másképp kezelni. Az élete mindenkinek olyan amilyet csinál magának. Ne akard megmondani, hogy mit tegyen egy normális életért. Lehet érzi az igazságot a mondataid mögött és ezért kapod a fejedhez a te még nem értél el semmit sokszor lekezelő mondatot és egy kis gúnyt is felfedezek benne. Ezekből a mondatokból tanulj és nagyon bölcs és okos leszel. Én is tudtam volna mondani, hogy hogyan lehetne egy békésebb életet élni, de sajnos én nem szólhattam bele. Én az én életembe szólhatok bele és ezt eddig jól is csinálom. Az elmúlt idő arra tanított, hogy elkerüljem azt amit akkor magam körül láttam. Egyébként meg sok nő megőrűl 40 éves korában. Múló szépség, fiatalság.... Majd négy év múlva beszámolok róla én is, hátha többet tudok írni:)
2011. jún. 29. 22:29
 6/12 anonim ***** válasza:
27%

Nálunk is ez van..

Nme tudnak megbirkózni a feladataikkal, dolgozni, meg háztartást vezetni, meg gyereket nevelni.

És mivel nekik nehéz az életük, azt gondolják, mindenki másnak is nehéznek kéne lennie.. ne csak nekem legyen szar alapon...

2011. jún. 29. 22:30
 7/12 anonim ***** válasza:
39%

nekem keresztanyám ilyen.Amikor kissebb voltam rosszul esett,hogy igy viselkedik.Aztán minnél időssebb lettem,annál jobban hozzászoktam,és vagy kinevettem,vagy ráhagytam,vagy visszaszoltam olyat,hogy már nem tudott mit mondani rá.Mostanában már ugy vagyunk,hogy néha már alig várom,hogy beszoljon,hogy visszatudjak szolni egy jó szurósat.Próbáld te is igy hozzáállni,mert igy csak magadat idegesited feleslegesen.

Második voltam

2011. jún. 29. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
Megint a 35 lassan 36 éves nő, talán nektek néni vagyok:) Az a baj a kor haladtával, hogy egyre modernebb életet élünk és mindenki a saját korabeli történetet fújja. Lehet ti is ilyenek lesztek. De inkább ne. Nem az a szánalmas, hogy ezt teszik, hanem az, hogy ha meg is hallgatnak titeket akkor se jó, mert ugye elképzelhetetlen, hogy ma minden másképp van mint 20 évvel ezelött. Hát tanuljatok ebből kedves fiatalság és ne legyetek ilyenek. Én ezen vagyok:)
2011. jún. 29. 22:37
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Hát nem tudom...41 éves vagyok,egyedül nevelem a 3 kamasz gyerekemet,(19,17,16 évesek)..mellette kínlódok az exemmel,vannak munkahelyi problémáim,stb....hosszan sorolhatnám....de...a gyerekeim imádnak velem lenni,éjszakákat átdumcsizunk,átröhögünk,tudok minden gondjukról problémájukról,ahogy a lányom mondja" anyám kicsit lökött.:)"..szóval szerintem nem nagyon férek bele a fent említett kategóriába...
2011. jún. 29. 23:10
 10/12 anonim ***** válasza:
39%
Kielégületlenek,és frusztráltak,ennyi.
2011. jún. 29. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!