Joggal bánt? Akkor most meg vagyunk hívva? Vagy hát nem?
Figyelt kérdés
Férjem unokatestvéréék esküdnek. el kezdték meghívni a vendégeket. Jártak apósoméknál és ott azt mondták hozzánk nem tudnak eljönni de minket is várnak. Kvázi apósékkal üzenték,ohgy mi is hivatalosak vagyunk ám. Esküvői meghívót is úgy kaptunk,hogy apóéké van nálunk mutatóban.
Az én véleményem szerint legalább ide telefonálhattak volna, ohgy minket is várnak sok szeretettel és elnézést de a mi meghívónk apóséknál van..
Elvégre a férjem és én már külön család vagyunk, hiszen nem élünk anyósékkal egy fedél alatt és két gyerekünkkel joggal mondhatjuk magunkat családnak). Min. egy külön meghívó illendő lett volna.
Én úgy érzem,hogy joggal mondhatnók, hogy minket meg se hívtak.
Lehet túl reagálom... vagy nem?
Mit zennétek?
2011. jún. 29. 21:48
11/13 A kérdező kommentje:
Férjem hamarosan fel fogja őket hívni azzal, ohgy hallottuk esküvő lesz, s ugye jól gondoljuk,ohgy minket is megakartak hívni? Vagy tévedünk?
2011. jún. 30. 15:53
12/13 anonim válasza:
Én a sértettséget nem mutatnám ki. Mit értek el vele? Mi lesz jobb?
13/13 anonim válasza:
Lehet hogy bunkó vagyok, de én meg azt csinálnám, hogy felhívnám anyósomat, hogyha kérdezi a pár, mondják meg, hogy ti nem mentek. Ha ők így üzengetnek, akkor szerintem nem nektek kellene keresni őket, mert akkor meg azt hiszik, hogy ti mindenáron ott akartok lenni, és telefonban úgysem fogja azt mondani, hogy ne menjetek, lehet, hogy meg sem akart hívni...mindenesetre bunkóság...ezt nem lehet elfoglaltságra fogni...szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!