Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az ilyen szülő?

Normális az ilyen szülő?

Figyelt kérdés

A rohadt kutya (németjuhász) bement és elkapta az egyik kecske nyakát, mert a kisgyerek nyitva hagyta az ajtót. Erre a szülő gyereket leszidta, de úgy hogy kimeríti a terrorizálás fogalmát miközben az elárulta nekem, hogy végig nézte hogy a kutya hogy harapdálja a kecske nyakát.

De fel van háborodva hogy az ő gyereke miért nem olyan talpra esett stb.

A kisgyerek meg csak sír hogy de ő a hibás.

Eddig is utáltam a kutyákat, de most már felrugnám mindegyiket.

Egy jól tartott (etetett), nevelt kutya nem csinál ilyet.

2011. jún. 29. 20:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%
Most akkor Te kije vagy a történet szereplőinek? Egy szomszéd, akinek a kecskéit harapdálta a bolond kutya? És az anyuka átment hozzátok leb.szni a kisgyereket? Kusza egy kicsit, mindenesetre nem százas a család, sem a gyereknevelésben, sem az állatgondozásban... Egyébként hány éves a gyerek?
2011. jún. 29. 21:51
 22/27 anonim ***** válasza:
80%

a kutyáknak a vérében van a támadó ösztön. -.-

ha tudják, hogy ilyen, el kell zárni a kecskéket, de ez nem a gyerek dolga kéne legyen, főleg, ha kicsi.

itt nem ő, és nem a kutya hibás, hanem az eszetlen, nemtörődöm szülő.

biztos se kutyát, se kecskét nem bíznék még az ötéves fiamra. de majd ők is megtanulják.

a gyerek pedig szerintem túléli. harapdálta a kutya a kecskék...naés? előbb-utóbb úgyis látott volna természetfilmet a tv-ben, mondjuk antilop-oroszlán verzióban.

ettől még nem fog elveszni a lelke ne aggódj. max. kicsit megrázta most a dolog.

2011. jún. 29. 22:45
 23/27 anonim ***** válasza:
81%

Hát te sem vagy túl normális. Ha nem írod felfogni hogy a kutya nem tehet semmiről. Két mondattal később meg azt szajkózód hogy az ember jobb. Ha az ember jobb akkor jöjjön már rá hogy a kutya az ő felelőssége mert szerecsétlen eb nem tudja a kisujjából kirázni hogy mi a jó.

A kutya nem tehet arról amit tett. Úgyhogy butaság őt utálni. Azon kívül tudod a kutyának is van egyénisége. Azért mert egy másik kutyának használt xy nevelés, nem biztos hogy neki is fog. Nem gépekről van szó. De az is lehet hogy a másik kutyával csak szerencséjük volt és egyáltalán nem tudják helyesen nevelni.

Szóval végülis mi bajod a kutyával? Ő hasonló mint egy kisgyerek. Sőt egy bizonyos kor után a kisgyerek fejletebb, ő mégsem hibás, de a kutya igen?

Igen a szülő nem cselekedett helyesen, de nem értem ezért miért a kutyát kell utálni?

2011. jún. 29. 23:53
 24/27 anonim ***** válasza:
Ja és a kutyának nem szabad uralkodni az ember életén, PONT ezért kell nevelni és elfogadni a felelősséget ami ránk hárul!
2011. jún. 29. 23:55
 25/27 anonim ***** válasza:
87%
én meg ettől a hülye kérdéstől kapok idegrohamot. nem a kutya a hibás, ösztönök működnek benne. de anyuciban nincsenek anyai ösztönök az biztos. Nehogy már a kutya legyen a hibás... nevelni kell. tényleg jó, hogy nem történt baj.
2011. jún. 30. 14:54
 26/27 anonim válasza:
hmmm felrugnád az összes kutyát?? A kuty nem tehet semmiről mivel csak a vadászösztönei hajtották. Az ember pedig mivel jobb bármelyik állatól is??? Csak megsúgom nagyon szívesen megrúgdosnálak!! ;)
2011. dec. 23. 15:13
 27/27 A kérdező kommentje:

Volt már példa rá, hogy a jól nevelt kutya széttépett valakit. Nekem az a gondom hogy nem tudják az emberek hogy a kutyának hol is a helye. Ezért nem szeretek falun lenni.

Kedves utolsó csak visszaszállna rád a kívánságod.

2012. jan. 21. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!