Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan emiatt ne...

Most komolyan emiatt ne menjek nyaralni?

Figyelt kérdés
Barátommal több, mint 2,5 éve vagyunk együtt. Eddig minden évben Horvátországban voltunk, idén viszont találtunk egy last minute tunéziai nyaralást, ami ugyanannyi pénzből jönne ki, mint a horvátországi lenne, meg volt eddig. Ebben a hotelben már voltunk 3 éve a szüleimmel is és nagyon tetszett. Mondtam előbb anyunak, erre beszól egy ilyet, hogy mi az hogy én menni akarok, csak öcsém szívét fogom fájdítani (19 éves), meg majd hogy fogja ő öcsémet kárpótolni? Meg totál kiakadt. Most komolyan. 21 éves vagyok, most végzek a főiskolán, ahonnan havonta 50-70ezer ft között kaptam pénzt ösztöndíjra, azokból a százezrekből bőven ki tudom fizetni magamnak. Most ezért ne menjek??? Miért kell így kiakadni?? Egyébként meg megyek velük is 4 napra Horvátországba, öcsém meg megy mindenféle táborokba meg a Balatonra a barátnőjével meg az iskolájával meg mit tudom én...akkor meg miért ne mehetnék én el a barátommal Tunéziába ha van lehetőségem?
2011. jún. 29. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Öcséd is jön-megy a nyáron, nehogy már te maradjál otthon!

A te pénzedből azt csinálsz, amit akarsz. Öcséd meg keressen magának melót, spóroljon ő is, és akkor ő is fog tudni menni drágább helyekre.

Ennyi.

2011. jún. 29. 20:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Fogd magad és irány Tunézia! Saját pénzből, ennyi idősen nem is kérdés. Az, hogy öcséd mit szól... Az az ő baja! 22/L
2011. jún. 29. 20:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! Akkor ezek szerint mégse én gondolom rosszul... :)
2011. jún. 29. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Abszolút nem gondolod rosszul. Jó nyaralást neked! :) 22/L
2011. jún. 29. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!