Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elutaznátok egyedül a helyembe...

Elutaznátok egyedül a helyemben? A többi lent.

Figyelt kérdés

Hétfőn mennék autóval egy hiv. ügyet elintézni Splitbe (Horvátországba).

3-4 napig maradnék. Strandolások, városnézések, simán beleférnének.

Eredetileg nem egyedül mentem volna, de most így alakult.

A szállást fizeti a cég két személyre (persze csak szolidan).

Semmi kedvem egyedül autókázni, meg "nyaralni"....

2011. jún. 29. 19:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
19.41 vagyok, 22 éves és mint gondolom, kiderült már számodra, hogy lány. :D Azért írtam, hogy nem ajánlom fel, mert félreértés ne essék, nem vagyok pénzleső r*banc, sőt, ilyenek dolgokat se szoktam csinálni, hogy idegenekkel mászkálok... Viszont szeretek új embereket megismerni, és ez a nyár eddig finoman szólva nem alakul izgalmasan.
2011. jún. 29. 20:10
 22/33 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rajta sem az iwiwen sem a társain.

Csak az írjon emailt, akit nem zavar, hogy nem vagyok már huszonéves (45). Nem a pénzről és kivagyiságról szól ez a lehetőség, bár a cégemnek kb. 200ezer Ft-jában van ez az út. Egy fagyi belefér, étterem már nem. Főzöcske az apartmanban és pancsolás a strandon.

Kis romantikus esti séta a kikötőben, amiket fel tudok ajánlani.

(Ha meg esetleg kialakul valami, akkor nem fogok tiltakozni.)De az még egy kicsit odébb van...

2011. jún. 29. 20:30
 23/33 anonim ***** válasza:
Ajj miért enm egy héttel hamarabb........
2011. jún. 29. 20:33
 24/33 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 22 éves. Nekem az úgy nem gond, hogy 45 vagy, mert amúgy sem társkeresés céljából írtam. :) De mint írtad, nem vagy ellene, hogy "kialakuljon valami", én ebbe a korom és egyéb tényezők miatt se férek bele, és nem akarom mástól elvenni a lehetőséget.
2011. jún. 29. 20:45
 25/33 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm az őszinte választ.

Tehát szabad a pálya. Ha érdekel valakit a jövő heti utazás, írhat a privátomra.

2011. jún. 29. 21:02
 26/33 anonim ***** válasza:

Ó ne haragudj,én csak azért írtam az iwiwet,mert úgy gondoltam talán úgy könnyebb. De nyilván útitárshoz nem vársz különösebb életrajzot,vagy ilyesmit,de azért lehet,hogy írok pár sort. Viszont itt van ez a lelkes 22 éves leányzó,akinek nem állnék az útjába! :)

26/N

2011. jún. 29. 21:03
 27/33 anonim ***** válasza:
47%

Engem érdekel!Akár még szex is lehet!:D

Gizi néni 90/L

2011. jún. 29. 21:04
 28/33 A kérdező kommentje:

21:03

(A 22 éves leány, már nem olyan lelkes...)

Tehát nem állsz az útjában. Írjál nyugodtan.

2011. jún. 29. 21:10
 29/33 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:04 vagyok!

Én már szóba sem jöhetek?:D

2011. jún. 29. 21:13
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Mit vársz majd itt találsz utazó vagy szex partnert?Most komolyan?Én a helyedben tennék fel egy hirdetést egy társkeresőre hogy jövő hétfői indulással keresnél egy nőt aki el menne veled!Szerintem lenne rá jelentkező bőven!

Én tuti ezt csinálnám!

2011. jún. 29. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!