Elutaznátok egyedül a helyemben? A többi lent.
Hétfőn mennék autóval egy hiv. ügyet elintézni Splitbe (Horvátországba).
3-4 napig maradnék. Strandolások, városnézések, simán beleférnének.
Eredetileg nem egyedül mentem volna, de most így alakult.
A szállást fizeti a cég két személyre (persze csak szolidan).
Semmi kedvem egyedül autókázni, meg "nyaralni"....
Nem vagyok rajta sem az iwiwen sem a társain.
Csak az írjon emailt, akit nem zavar, hogy nem vagyok már huszonéves (45). Nem a pénzről és kivagyiságról szól ez a lehetőség, bár a cégemnek kb. 200ezer Ft-jában van ez az út. Egy fagyi belefér, étterem már nem. Főzöcske az apartmanban és pancsolás a strandon.
Kis romantikus esti séta a kikötőben, amiket fel tudok ajánlani.
(Ha meg esetleg kialakul valami, akkor nem fogok tiltakozni.)De az még egy kicsit odébb van...
Rendben, köszönöm az őszinte választ.
Tehát szabad a pálya. Ha érdekel valakit a jövő heti utazás, írhat a privátomra.
Ó ne haragudj,én csak azért írtam az iwiwet,mert úgy gondoltam talán úgy könnyebb. De nyilván útitárshoz nem vársz különösebb életrajzot,vagy ilyesmit,de azért lehet,hogy írok pár sort. Viszont itt van ez a lelkes 22 éves leányzó,akinek nem állnék az útjába! :)
26/N
Engem érdekel!Akár még szex is lehet!:D
Gizi néni 90/L
21:03
(A 22 éves leány, már nem olyan lelkes...)
Tehát nem állsz az útjában. Írjál nyugodtan.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:04 vagyok!
Én már szóba sem jöhetek?:D
Mit vársz majd itt találsz utazó vagy szex partnert?Most komolyan?Én a helyedben tennék fel egy hirdetést egy társkeresőre hogy jövő hétfői indulással keresnél egy nőt aki el menne veled!Szerintem lenne rá jelentkező bőven!
Én tuti ezt csinálnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!