Elutaznátok egyedül a helyemben? A többi lent.
Figyelt kérdés
Hétfőn mennék autóval egy hiv. ügyet elintézni Splitbe (Horvátországba).
3-4 napig maradnék. Strandolások, városnézések, simán beleférnének.
Eredetileg nem egyedül mentem volna, de most így alakult.
A szállást fizeti a cég két személyre (persze csak szolidan).
Semmi kedvem egyedül autókázni, meg "nyaralni"....
2011. jún. 29. 19:30
11/33 anonim válasza:
Én is mennék, de csak "baráti" alapon, már úgy értem, a szexuális szolgáltatásaimat nem ajánlom fel. :) Halálra unom magam itthon, munkát meg nem kapok, nyaralni még 2 napra sincs pénzem.
12/33 anonim válasza:
Én is,én is! Szívesen mennék! :)
De(így nem kezdünk mondatot) gondolom nem szívesen mennél idegennel,szóval szerintem hívd magaddal valami barátnődet,barátodat,ha már úgyis két személynek fizetik miért is ne? :)
26/N
13/33 anonim válasza:
Én is el mennék!De gondolom egy nőt szívesebben választanál utazó társnak!:D
14/33 anonim válasza:
Én anyámmal tuti nem mennék, vagy elhívnék egy barátot vagy egyedül. De ha te szereted anyukád társaságát miért ne. Nem ismerkedem könnyen, ennek ellenére jó néha egyedül utazni
15/33 anonim válasza:
Ööööööö hát,........ lehetnem is lennék neked jó utitárs.....
16/33 anonim válasza:
Na látod, már találtál is mind a 4 napra társalkodónőt :)
17/33 A kérdező kommentje:
19:41-nek
"Én is mennék, de csak "baráti" alapon, már úgy értem, a szexuális szolgáltatásaimat nem ajánlom fel."
Ki kérte??
Akkor én sem ajánlom fel! :))
2011. jún. 29. 20:02
18/33 anonim válasza:
kit nem érdekelne horvát utazás ingyen szállással :D de am én is mennék csak az tart vissza h nincs utitárs =/
19/33 A kérdező kommentje:
Amennyiben tényleg komolyan gondolja valaki, hogy eljönne, akkor a privátomra írhat egy rövid bemutatkozó emílt.
2011. jún. 29. 20:05
20/33 anonim válasza:
19:43-es vagyok! Én komolyan gondolom,csak nem akarok haszonlesőnek tűnni. És én nem e-mailt,hanem iwiw elérhetőséget küldök az is jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!