Durvul a helyzet. Ezek után tényleg mit tudok ÉN tenni?
Korábban írtam már ki egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Röviden a lényeg, hogy öcsém barátnője azóta, hogy kb. 2 hete jártak, max. összesen egy hétnyi kivétellel minden nap itt alszik. Anyámékon élősködik...viszont most már nagyon durva amit művel. Kiderült, hogy bent az intézetben van egy ismerőse páromnak, aki hallásból és látásból ismeri a csajt. A csaj azt híreszteli bent, hogy miután elmúlt 18, ide fog költözni. Hát ezt már el is kezdte, mert szinte az összes ruháját idehordta, itt van a fogkeféje, tusfürdőt hozott magának. Anyám mossa a cuccait, minden reggel 6kor kelti (múltkor nem ért rá felkelteni mert korán ment, és még a csaj volt felháborodva, hogy anyám ne keltette fel...), mert hogy ő napi 2 órára jár dolgozni (amiért is kínlódik, hogy nincs kedve, mert álmos...). Mesélt az ismerősünk még róla egy pár dolgot, meg általánosságban az egész intézetes dolgokról, hogy nagyon sok lány fog magának gyorsan valakit, akihez oda tud költözni (tisztelet a kivételnek), meg hogy nagyon sok lány szed fogamzásgátlót, és egy csomóan átmennek rajta (szerintem ez nála is érvényes...). És persze hiába szóltam már egy csomószor, hogy maradjanak csendben, mert tanulok (most végzek főiskolán), nem érdekli őket. Anyámmal beszéltem a múltkor, hogy ez azért rohadtul nem normális, hogy ingyen itt élősködik, miközben nekünk sincs sok pénzünk, és akkor még én kaptam meg, hogy féltékeny vagyok. És persze már kezdi itt kiskirálynak képzelni magát, öcsémnek tegnap pl. azt mondta, hogy "hagyjál már békén, haljál már meg". Na itt majdnem átmentem és azon voltam, hogy olyat beverek neki, hogy kirepül a foga. Meg folyamatosan vitatkoznak, a csaj olyan kényes, a kis muslicától is fél...na mindegy...szóval egyre durvábban idetelepszik már. Nekem pedig a párom, akivel több mint 2,5 éve együtt vagyok, majdnem hogy még baj, hogy ittalszik vagy én ottalszom nála heti max. 2x.
Szerintetek mit tudnék csinálni, hogy ez a csaj eltűnjön innen? Mert az a gáz az egészben, hogy a csajt ilyenkor körözi a rendőrség, mert nem tudják hol van. Én már intézkedtem, megadtuk a címünket, hogy jöjjenek el érte, de még nem történt semmi, már 3. napja. Mit tudnék még tenni? Valamit lehet egyáltalán, hogy kicsit fogjon vissza magából? Mert komolyan ezt nem lehet elviselni, hogy kihasználja öcsémet meg anyámékat is, és még ilyen tervei vannak, hogy ő majd itt fog rajtunk élősködni, és ezt ki is beszéli bent. Mert persze itt nálunk úgy adta elő, hogy ő azért nincs ott bent, mert bántják őt...ja persze...
Hát már meg ne haragudj de szerintem a leghülyébb ember a házban az anyád, aki nem veszi észre mi folyik ott.
Hogy mit tehetsz? Azt jól tetted hogy kihívtad a rendőrséget. Esetleg próbáld valahogy elérni, hogy megutálja a nálatok lakást. Azt mondod kényes? Fogj néhány pókot és tegyél róla hogy megtalálja. Figyeld ki miket utál, mi az amitől ideges lesz vagy fél, és tegyél róla hogy kapjon belőle.
Tudom hogy ez nagyon gyerekes de ninc jobb ötletem. És ezt is csak finoman, nehogy rád tudják fogni hogy direkt csinálod.
Anyukád mit mond?
Tesód mit mond?
A rendőrségre személyesen kéne bemenni....
A lánnyal is elbeszélgethetsz diszkréten de határozottan, hogy ez nem kolesz...
Én is itt aludtam már az első hetekben, már ide is költöztem, eszek a hűtőből, mégse gondolja senki, hogy kihasználnám őket. Szerint a leírásod nagyrésze a te fantáziád szüleménye. És attól még mert oda akar költözni és eszik valamit, ha éhes, még lehet( sőt valószínű), hogy szereti a testvéredet. Nem ez a lényeg?
Az én testvérem felesége is nálunk lakott 2 évig, egyetemista volt, mi tartottuk el. Utána még 3 évig tesóm míg be nem fejezte a sulit, aztán meg szült. Most dolgozik, doktornő, és bolodgok és mindenük megvan. Nem kell mindig a rosszat látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!