Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen kislány...

Mit gondoltok az ilyen kislányokról?

Figyelt kérdés

és természetesen,az anyukájukról is,akik már a 100. szépségversenyre viszi őket,és a kislányok így néznek ki,mint ezen a videón: [link]

műszempilla,smink,haj.. nekem ez túúl sok!

VÉLEMÉNYEK?

2011. jún. 29. 14:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:48

Kik erdemlik meg ezt az eletet? Az anya vagy az artatlan kislany?

2011. jún. 29. 14:52
 12/23 anonim ***** válasza:
bizarr
2011. jún. 29. 14:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég olvastam egy nőről, aki a 8 éves kislányát babakora óta járatja ilyen versenyekre és az utóbbi v egy évben már botoxozza is, mert ráncosodik a lány.
2011. jún. 29. 14:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Tipegők a kifutón c. sorozatban eleget láttam ilyet.

Úgy érzem, hogy az anyukák (aki az esetek 95%-ában elhízott tehenek) így élik ki magukat, és saját álmaikat kergetik. A gyerekeket sajnáltam csak...műfog, barnítófestékek, sok-sok gyakorlás, iszonyú hajtömegek, műbazsajgások stb..semmi nem természetes ott.

Igen, az anyukákkal végigcsináltatnék egy ilyen versenyt felkészüléssel együtt, hogy ők vajon élvezik-e a másik oldalt...Ők egy jó kijózanító pofont érdemelnének, a gyerekek pedig gyerekkort.

Üdv!

2011. jún. 29. 14:54
 15/23 anonim ***** válasza:

Azt a Botoxos kislanyt mar elvettek idiota anyukatol.

Egyebkent nem 100%-os a sztori, anyuka es az ujsag is mast mond. Anyuka rafogta az angol ujsagra, hogy penzt kapott hogy megmutassa a Botoxot, es allitolag akkor nyomta be eloszor. Anyuka szerint az ujsag altal fizetett doki is ott volt. Na ki tudja, az ugy meg megy.

2011. jún. 29. 14:57
 16/23 anonim ***** válasza:

Leginkább sajnálom őket. A Discovery Travel& Livingen is van egy ilyen műsor, Toddlers & Tiaras a címe, azt hiszem. Eddig még sosem sikerült végignézem, annyira felbosszantottam magam rajta. De csak ez alapján tudok véleményt alkotni.

Az -többnyire túlsúlyos- anyukák (ebben a sorozatban legalábbis így van) a saját be nem teljesült vágyaikat akarják kiélni ezeken a gyerekeken. Mindent alárendelnek a gyereknek és a szépségversenyeknek. Gyakran meg sem engedhetnék maguknak, hiszen ez egy nagyon drága "hobbi", de a siker érdekében istentelen mennyiségű pénzt elköltenek erre. A kislányok pedig ugye mindent megkapnak, amit akarnak, és beképzelt, hisztis kölykökké válnak. Nem egy olyan jelentet is láttam, mikor a gyerek nem úgy integetett, v valami mozdulatot rosszul csinált, anyuka pedig magából kikelve ordítozott a gyerekkel. Persze lehet, h ez csak az USA, és Európában másként zajlanak ezek a szépségversenyek, de kétlem.

Szóval összességében szerintem elveszti a gyerek a gyerekségét ezzel.

2011. jún. 29. 14:58
 17/23 A kérdező kommentje:
2011. jún. 29. 14:59
 18/23 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=NpvaFdCj6pQ

Ő Jonbenet Ramsey..megölték..annyira sajnálom:( ő is ilyen tipegő szépségkirálynő volt!

2011. jún. 29. 15:04
 19/23 anonim ***** válasza:

Huhh, valamelyik műsorban a 4. számnál talán, a kivakolt két éves (!!!) kislány nem produkálta magát, leült és elsírta magát. Az anyja meg teljesen kibukott a dolgon. -.-"""

Szánalmasak. Szerintem belefér bőven a kiskorú veszélyeztetése tényállás alá. :/

2011. jún. 29. 16:16
 20/23 anonim ***** válasza:

Sajnálom őket.

Az meg, hogy beképzelt liba lesz belőlük, szerintem nem igaz.Épp ellenkezőleg, lelkileg sérült, önmagukat gyülőlő emberekké válik a többség.

Még innen, monitoron nézve is olyan ijjesztőek ezek az "anyukák"..A szépségversenyekbe pedig rengeteg pénzt beleölnek..ha a kislány nem ugy "teljesit" ahogy kellett volna, akkor meg egyből jön a balhé..szomorú..

2011. jún. 29. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!